Vejce de luxe

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   8/2017
ISBN 978-80-7529-313-8
Překlad Eisenmannová, Dagmar
Vydání 1.
Počet stran 176
Vazba vázaná
Formát 168×217
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Vejce se dnes považuje za superpotravinu – chutnou, výživnou, dostupnou a s bonusem balení v přírodním obalu. Jeho neutrální chuť poslouží jako ideální pozadí pro celou paletu přísad, jak slaných, tak i sladkých. Kuchařka Vejce de luxe přiznává této vynikající surovině postavení, jaké si zaslouží. Nabízí vám více než 70 receptů na celý den a z celého světa, u kterých je podstatnou surovinou právě vejce. Připravte si třeba čínská čajová vejce, mexickou quesadillu, francouzský lyonský salát, řeckou polévku avgolemono, skotská smažená vejce, známé kedgeree i méně známou šukšaku nebo slavný dezert eton mess a citronový lemon curd… A když si osvojíte potřebné zásady přípravy, můžete s vejci navíc experimentovat.

Doporučení:
Share

Související články