Na houby s Jardou

Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře

zobrazit info o knize
Nakladatelství Daranus
Vydáno   11/2016
ISBN 978-80-87423-75-2
Vydání 1.
Počet stran 192
Vazba vázaná
Formát 210×210
Doporučená cena 349 Kč

O knize

Kniha Na houby s Jardou není odbornou mykologickou příručkou. Její autor Jaroslav Tůma je praktik, který se houbami a jejich zpracováním v kuchyni zabývá čtyři desítky let. O zkušenosti, jež za tu dobu nasbíral, se teď dělí se všemi, kdo jsou podobně jako on posedlí houbařením.

Nepostradatelný průvodce houbaře a kulináře je srozumitelný i naprostým začátečníkům. Ale můžou z něj čerpat také ti poučenější. Neboť je tu stále mnoho druhů hub, které jsou neprávem opomíjené, a spousta receptů, jež možná neznáte a byla by škoda je nevyzkoušet. V knize jich najdete několik desítek a většina z nich obsahuje tipy na různé gastronomické variace.

Doporučení:
Share

Související články