Nakládáme zeleninu

Zdravě, rychle, chutně – pomocí mléčného kvašení

zobrazit info o knize
Nakladatelství Grada
Vydáno   7/2016
ISBN 978-80-247-5785-8
Překlad Pomikálková, Magdaléna
Vydání 1.
Počet stran 120
Vazba brožovaná
Formát 165×240
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Doporučení:
Share

Související články