Kuchařka pro dialyzované pacienty

130 receptů

zobrazit info o knize
Nakladatelství ALMI
Vydáno   4/2016
ISBN 978-80-87494-18-9
Vydání 1.
Počet stran 128
Vazba vázaná
Formát 215×215
Doporučená cena 279 Kč

O knize

Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob. Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.

Doporučení:
Share

Související články