Vegetariánská středomořská kuchařka

100 originálních italských receptů

zobrazit info o knize
Nakladatelství Mladá fronta
Vydáno   9/2015
ISBN 978-80-204-3715-0
Překlad Svobodová, Ivana
Vydání 1.
Počet stran 240
Vazba pevná bez přebalu
Formát 200×230
Doporučená cena 399 Kč

O knize

Příručka obsahuje jedinečné vegetariánsky laděné recepty z celé Itálie doplněné celostránkovými barevnými fotografiemi, dále tipy a rady i krátké odbočky do kulinární historie. Je určena všem, kdo chtějí proniknout do základů jedné z nejzdravějších kuchyní světa, zvládnout její techniky a naučit se připravovat nepřekonatelné kulinářské speciality. Je rozdělena na kapitoly Předkrmy, Polévky, Těstoviny a rýže, Hlavní chody, Přílohy a saláty, Pizza a focaccia a Moučníky a v každé z nich představuje klasické i méně známé pokrmy využívající pestrou nabídku surovin ze všech italských regionů, které jsou ale dostupné i u nás. Sestavili je známí italští šéfkuchaři ve spolupráci s institucí nazvanou Academia Barilla, jež byla založena v Parmě roku 2004 jako první centrum zaměřené na ochranu, rozvoj a podporu autentické regionální italské gastronomie.

Doporučení:
Share

Související články