Jarní a zimní zeleninové menu

Vařte pestře z české zeleniny

zobrazit info o knize
Nakladatelství Medica Publishing
Vydáno   5/2010
ISBN 978-80-85936-64-3
Ilustrace Momčilová, Pavla
Editor Pekárková, Vladimíra
Vydání 1.
Počet stran 148
Vazba lepená brožura
Formát 144x210
Edice Pavla vaří a peče zdravě
Doporučená cena 159 Kč

O knize

Kniha obsahuje na 200 odzkoušených receptů na zdravé teplé i studené pokrmy z české jarní a zimní zeleniny. Obsahuje i méně známé, ale velmi cenné druhy domácí zeleniny - chřest, tuřín, topinambur aj. - a mnoho rad, jak doma pěstovat a v kuchyni využít klíčky a výhonky, také využití cenných jarních planných bylinek. Čtenář se dozví, jak ovlivní jarní a zimní domácí zelenina zdraví a z receptů si sestaví rodinné zeleninové menu od polévky přes hlavní chod až po studený bufet.

Doporučení:
Share