Šéfkuchařův rok

zobrazit info o knize
Nakladatelství Euromedia Group
Vydáno   5/2010
ISBN 978-80-249-1326-1
Vydání 1.
Počet stran 160
Vazba pevná bez přebalu
Formát 170x235
Doporučená cena 399 Kč

O knize

Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...

Vydala Euromedia Group, k.s. - Ikar v praze roku 2010

Doporučení:
Share