Domácí zavařování

zobrazit info o knize
Nakladatelství Vyšehrad
Vydáno   5/2010
ISBN 978-80-7429-049-7
Vydání 1.
Počet stran 128
Vazba lepená brožura
Formát 145x205
Doporučená cena 148 Kč

O knize

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na výrobu domácího kečupu, na vaření domácí sojové omáčky apod. V dnešní době se vedle praktického uchovávání potravin objevují i další důvody zavařování: zdraví a kulinářské zážitky. Co a jak správně zavařovat poradí všem čtenářům autorka kuchařky, Magdalena Wagnerová. Zavařování je jejím koníčkem, a tak se s plnou vervou, ale i důvěrou, můžeme do tohoto kulinářského umu pustit.

Doporučení:
Share