Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

zobrazit info o knize
Nakladatelství Svojtka & Co.
Vydáno   4/2010
ISBN 978-80-256-0420-5
Vydání 1.
Počet stran 320
Vazba vázaná
Formát 230x300
Doporučená cena 999 Kč

O knize

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie.

Doporučení:
Share