Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   8/2013
ISBN 978-80-7391-707-4
Vydání 1.
Počet stran 96
Vazba pevná bez přebalu
Formát 213x270
Doporučená cena 249 Kč

O knize

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.

Doporučení:
Share

Související články