Konzervujeme po celý rok

Postupy, rady, tradiční i netradiční recepty

zobrazit info o knize
Nakladatelství CPress
Vydáno   4/2011
ISBN 9788025132616
Počet stran 224
Vazba brožovaná
Formát 167x225
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti.

- Historie konzervování
- Zavařování
- Džemy a marmelády
- Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨
- Sušení ovoce a masa
- Nakládání a uzení masa
- Mléčně kvašení

Doporučení:
Share

Související články