Aukce

Příhozem v aukci vyjadřujete souhlas s Pravidly aukcí v Klubu knihomolů.

Jak vaříme u Matěje

náhled obálky
Konec aukce: 4. 1. 2025 v 20:00:00
Běžná cena: 629,- Kč
Aktuální cena:

315,- Kč

Poslední příhoz:NielsenB

Aukce již byla ukončena!

První kuchařka šéfkuchaře Jana Punčocháře s recepty jeho restaurace U Matěje, kterou najdete v malebném místě mezi vysokými kaštany na pražské Hanspaulce. Jan Punčochář tu se svým týmem vaří tradiční i moderní česko-rakouskou kuchyni, kterou pojí s krásnými víny a českým pivem, tak jak se v pravé české hospodě patří.
Recepty v kuchařce kopírují menu restaurace U Matěje podle ročních období. Polévky, předkrmy, hlavní chody i dezerty ze sezonních surovin jsou obohacené o tipy samotného šéfkuchaře. Díky poutavým fotkám můžete nahlédnout přímo do restaurační kuchyně. Nechybí ani oblíbené evergreeny restaurace U Matěje, jako je telecí pavouček s houbovo-koprovou omáčkou, kapří hranolky, dršťková polévka nebo karamelové vejce.
Většinu pokrmů uvaříte z běžně dostupných surovin, recepty jsou dobře pochopitelné a zvládne je každý, koho baví vaření a chce se naučit tradiční i modernější postupy známých českých a rakouských jídel. Ale aby se vše netočilo jen kolem této kuchyně, v knize je i pár receptů inspirovaných aktuálními trendy, například marinovaný losos ve šťávě z kysaného zelí nebo terina z kachních jater foie gras. Třešničkou na dortu jsou v kuchařce tipy na vinné párování, které k česko-rakouské kuchyni neodmyslitelně patří.
Zkuste si připravit oblíbená jídla, kterými je restaurace U Matěje vyhlášená, a poznejte, jak se vaří u Matěje!

Poštovné 90 Kč.

Přečtěte si více o knize Jak vaříme u Matěje

Doporučení:
Share

Příhozy v aukci

Knihomol Cena Datum
NielsenB 315 4. 1. v 18:56:26