Vyhrajte příběh skřítků, kteří musí zachránit les

lumpicek-a-rostanda-zachranuji-les-perex
Lesní skřítkové Lumpíček a Rošťanda se navyváděli takových lotrovin, že jim museli pohrozit, že je vyloučí z lesa, aby se z malých nezbedů stali lesní pomocníčci. Nyní musí spojit síly, aby zachránili jejich milovaný les před třemi ničemy. Povede se jim to?

Vzhůru za záchranou milovaného lesa

Lumpíček a Rošťanda jsou lesní skřítkové, kteří svá jména dostali proto, že byli už odmalička neposední. A protože neustále vyváděli všelijaké lumpárny, hrozilo, že je vyloučí z lesa. A to by bylo neštěstí!

Z nezbedných skřítků se nakonec stali lesní pomocníčci. Ti mají za úkol chránit les a všem pomáhat. Jenže co když do lesa zamíří tři ničemové, kteří dokážou pouze ničit a krást? Lumpíček a Rošťanda musejí spojit síly s dalšími obyvateli lesa, aby odvrátili nejednu katastrofu. Podaří se jim zachránit jejich milovaný les?

 

Lumpíček a Rošťanda zachraňují les

Autorka: Zuzana Pospíšilová

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Markéta Vydrová
Počet stran: 80
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2024
ISBN: 978-80-247-4920-4

Přečtěte si více o knize Lumpíček a Rošťanda zachraňují les, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook.

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů.

 

O autorce

Zuzana Pospíšilová je oblíbená autorka věnující se téměř výhradně původní tvorbě pro děti. S jejími texty se dětští čtenáři mohou setkávat od roku 2004, kdy jí vyšly první pohádkové příběhy v časopise Sluníčko. V roce 2005 začala publikovat knižně a dodnes je jednou z nejaktivnějších autorek píšících pro děti. Od roku 2016 se věnuje literární tvorbě jako spisovatelka na volné noze. V její tvorbě mají převahu pohádky a příběhy, ale věnuje se také poezii a výukovým textům. Jen v nakladatelství Grada vydala téměř 120 titulů, z nichž nejúspěšnější jsou série Kouzelná třída a edice dětských detektivek DeTeKTiVoVé. Některé pohádkové příběhy se dočkaly rozhlasového zpracování a její texty se objevují i v čítankách a učebnicích českého jazyka. Zuzana Pospíšilová je maminka dvou dnes již dospělých dcer a původní profesí je dětská psycholožka.
(Zdroj informací: nakladatelství Bambook)

 

Vyhrajte knihu Lumpíček a Rošťanda zachraňují les

Lesní skřítkové mají za úkol chránit les a všem v něm pomáhat, takže když Lumpíček s Rošťandou vyváděli svoje vylomeniny a všem spíše škodili, hrozilo, že je z lesa vyloučí. Vidina takového trestu naštěstí zabrala a oba malí nezbedové se proměnili ve spořádané lesní pomocníčky. A nyní, když jejich les začali ohrožovat tři ničemové, budou s ostatními mít plné ruce práce, aby ochránili svůj milovaný domov. Jak si povedou? To si přečtěte v dětské knize oblíbené autorky Zuzany Pospíšilové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Lumpíček a Rošťanda zachraňují les vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lumpíček a Rošťanda zachraňují les
probíhá od 29. října do 11. listopadu 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Lumpíček a Rošťanda zachraňují les

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLumpíček a Rošťanda zachraňují les

Pospíšilová, Zuzana

bambook, 2024

Napsat komentář