Získejte příběh plný tajemství a rodinných traumat

zatloukani hrebu uvod soutez (1)
Ema se ze svého života snaží některé věci úplně vytěsnit. Že se jí to nedaří, pochopí, když ji zastihne podivný telefonát. Historie a tajemství rodiny, před nimiž utíkala, jsou na dosah a zdá se, že nezbývá, než se jim postavit čelem!

I staré rány se mohou zhojit…

Znepokojivý horor, který odkrývá rodinná traumata a dávná tajemství…

Když vám někdo zavolá v podivnou denní hodinu a po pozdravu vás osloví celým jménem, raději si rovnou sedněte. Dobré zprávy se takhle totiž obvykle nesdělují a Ema Březinová si toto pravidlo ověří na vlastní kůži. Najdou si ji smrt, osamělost, a zejména pokřivená rodinná historie, na kterou se dlouho snažila zapomenout — tentokrát už před ní ale utéct nemůže.

Emě tak nezbude nic jiného než si otevřít staré rány a doufat, že po tolika letech, kdy se plnily hnisem, se ještě dokážou zahojit. Ne všechny otázky by ale měly být zodpovězeny a ne každá záhada se dá rozlousknout, aniž by člověk přinesl oběť. Emin život zahalí temnota, přiškrtí deprese a ovládne paranoia. Její pátrání totiž probudí mocnosti, s nimiž si není radno zahrávat…

Zatloukání hřebů

Autor: Vilém Koubek

Vydalo: nakladatelství Host
Počet stran: 215
Vazba: vázaná
Vydáno: 08/2024
ISBN: 978-80-275-2145-6

Přečtěte si více informací o knize Zatloukání hřebů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Host.

host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou – publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.

O autorovi

Vilém Koubek (*1988) se od mládí zabývá videoherní žurnalistikou. Po studiu českého jazyka na Pedagogické fakultě Masarykovy univerzity se věnoval také editaci textů, díky níž začal spolu s Janou Kilianovou vydávat komiks Korektor. V současnosti je redaktorem časopisu 100 + 1 zahraniční zajímavost. Debutoval splatterpunkovým románem Čepel entropie, na který navázal kritiky ceněnou postapokalyptickou sci-fi Organická oprátka. V roce 2021 vydal první z noirových příběhů Vincenta Krhavého s názvem Posmrtná predace, na který navázal pokračováním Smějící se bestie.

(Zdroj informací: Host)

Vyhrajte román Zatloukání hřebů

V každé rodině je nějaké to tajemství a Ema to má stejně. Ačkoliv se snaží démony minulosti „zamést pod koberec“, ukazuje se, že to není tak jednoduché a ona se bude muset s některými věcmi vyrovnat. Nebude to ale zadarmo.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zatloukání hřebů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zatloukání hřebů
probíhá od 6. do 19. září 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Zatloukání hřebů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZatloukání hřebů

Koubek, Vilém

Host, 2024

Napsat komentář