Jsme připraveni na to, že se naše sny začnou plnit?

denik idiotky uvod (1)
Jeden deník a v něm mnoho přání a snů. Jedním z nich je pro hlavní hrdinku i herectví. Ani se nenaděje a její sny se najednou začnou stávat skutečností. Je na to ale opravdu připravená? A půjde cesta za sny hladce jen proto, že si to dlouho opravdu přála?

Deník mapující šest let jednoho životního příběhu o hledání svého místa ve světě, jenž vám rozumí i nerozumí, chápe vás i nechápe, a především o cestě za svými sny.

Bylo jí pětadvacet, když se poprvé v životě rozhodla veřejně mluvit o své citlivosti, snech a přáních. Jedním z jejích snů byla touha po herectví. Co se ale stane, když se naše sny začnou plnit? A jsme na ně vždycky připraveni? Tato kniha je deníkem, který mapuje šest let autorčina života a ukazuje její vývoj a sebereflexi z dnešního pohledu. Skrze svůj deník předává naději, že i když se člověku děje cokoliv, musí jít dál za svými sny a musí věřit, že dokáže cokoliv, co si vysnil.

Deník idiotky

aneb Moje cesta k herectví
Autorka: Denisa Sobolová

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 152×212 mm
ISBN: 978-80-7691-359-2
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Deník idiotky vydalo nakladatelství Pointa.

Ukázka z knihy

Hodně lidí nadává, ale hodně lidí si tu krásu taky fotí, pak ji všude možné zveřejňují a chlubí se, jak ji krásně zachytili. Protože ten člověk podvědomě ví, že je to nádhera a že je to možné jen někdy. Není to každý měsíc a o to je to vzácnější. Samozřejmě jsem taky člověk, co má moc rád slunce a teplo, otevřeně také přiznávám, že jsem ohnivé znamení, tedy bych možná měla spíš vyhledávat teplo, ale nemůžu se už mnoho let zbavit dojmu, že sníh je svým ojedinělým způsobem opravdu výjimečný.

Můžete si prolistovat kompletní ukázku.

O autorce

Denisa Sobolová není vdaná a není ani matka. Vystudovala obor teorie a dějiny divadla na Masarykově univerzitě v Brně. Nyní se snaží plnit si své sny v oboru, který si kdysi vysnila. A tím je herectví a autorská tvorba. V průběhu posledních šesti let, o kterých píše, se stal nespočet věcí. Zažila smrt blízkých, magisterská studia se rozhodla přerušit, posléze nedokončit, přestěhovala se do Prahy. Neustále se učí, ať už je to tanec, francouzština, nebo život obecně – například v hledání rovnováhy jak ve vztazích s ostatními, tak ve vztahu se sebou samou.

Zdroj informací: pointa.cz


pointa_logo_120_60Nakladatelská služba Pointa přináší alternativu k tradičnímu publikování knih. Spojuje autory, redaktorky, korektory, grafičky, sazeče, ilustrátorky i markeťáky se čtenáři a čtenářkami. Spisovatelům a spisovatelkám Pointa umožňuje vybrat si tým, který bude na knize pracovat. Profíkům z branže zase příležitost podílet se na knihách, které jsou jejich srdci blízké a spolupracovat s talentovanými kolegy a kolegyněmi napříč knižním světem. Čtenářům a čtenářkám pak kromě knih samotných Pointa přináší i možnost přispět k jejich vzniku.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník idiotky
aneb Moje cesta k herectví

Sobolová, Denisa

Pointa, 2024

Napsat komentář