Zahrajte si o příběh nečekaného přátelství a lásky

hate mail uvod (1)
Díky školnímu projektu si Luca a Naomi začínají vyměňovat dopisy. Ty jsou plné milého hašteření až do doby, než mezi nimi vznikne přátelství. Pořád je to ale na dálku a jednoho dne prostě dopisy chodit přestanou. O pár let později přistane Naomi na stole dopis a ona je rozhodnuta zjistit, o co vlastně jde…

Nebudeš mít poslední slovo!

Naomi žije v Oklahomě, Luca je z Kalifornie. Navzájem se neznají. Dohromady je náhodně spojí až jeden školní projekt, kdy si Naomi z klobouku vytáhne Lucovo jméno a adresu. A tak jsou z nich od páté třídy kamarádi na dopisování. No, vlastně spíš úhlavní rivalové, kteří svádějí bitvu plnou urážek a slovních přestřelek… Jenže to, co začalo jako legrační řetězec dopisů plných nenávisti, se pomalu rozvíjí v dlouholeté přátelství na dálku. Až do dne, kdy dopisy najednou přestanou chodit.

Luca se Naomi už několik let neozval. Od dopisu, který všechno změnil, uběhly dva roky. Ale pak se na jejím stole v kanceláři místní televizní stanice objeví jako blesk z čistého nebe dopis bez zpáteční adresy a Naomi je odhodlaná nedopustit, aby měl Luca poslední slovo. Musí ho vypátrat!

Hate Mail

Autorka: Donna Marchetti
Přeložila: Alžběta Komrsková

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Vydáno: 08/2024
ISBN: 978-80-7689-418-1

Přečtěte si více informací o knize Hate Mail, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. Můžete si přečíst i kompletní ukázku.

JOTA_22

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

Ukázka z knihy

O autorce

Donna Marchettiová píše od chvíle, kdy se jako dítě poprvé dostala ke klávesnici. Její debutový román Hate Mail vychází ve více než devíti jazycích. Když zrovna nemá nos zabořený do dobré knihy nebo neťuká do klávesnice svůj nový román, obvykle ji najdete, jak tráví čas se svou rodinou a soutěží v agility se svým dalmatinem. Žije v New Yorku.

(Zdroj informací: Jota)

Vyhrajte román Hate Mail

Luca a Naomi si dopisují už od páté třídy. Avšak nic netrvá věčně, a tak se řetězec dopisů jednoho dne naruší. Po letech Naomi dostane dopis, ale tentokrát je bez zpáteční adresy, a Naomi se rozhodne, že takhle to tedy v žádném případě nenechá.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Hate Mail vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hate Mail
probíhá od 30. srpna do 12. září 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Hate Mail

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHate Mail

Marchetti, Donna

Jota, 2024

Napsat komentář