Ochutnejte kousek přírody

z-prirody-na-talir-nahled
Dnešní knižní tip bude přímo lahodný! Příroda nám nabízí plno skvělých pochutin – zejména co se týká jedlých planých rostlin. V knize tak naleznete mnoho zajímavých receptů a tipů, jak jimi obohatit váš jídelníček.

Příroda má v zásobě spoustu dobrot – lahodný salát z čerstvých divokých bylin, šťávy a želé z lesních plodů nebo pikantní kořenovou zeleninu, která doplní vaše každodenní vaření. Víte-li, co stojí za to hledat, můžete svůj jídelníček obohatit o zajímavé alternativy! Tento svazek nabízí rychlý úvod do světa jedlých planých rostlin. Podrobné ilustrace usnadňují jejich určování, úvod vysvětluje, jak je sbírat a využívat, a krátké texty přinášejí zajímavosti a návrhy receptů.

Z přírody na talíř

Rozpoznejte snadno 100 druhů
Autor: Holger Haag
Přeložila: Hana Chyzy

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 132×193 mm
ISBN: 978-80-7670-173-1
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Z přírody na talíř vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

Z prirody na talir_ukazka

Prohlédněte si celou ukázku.

O autorovi

Holger Haag je komentátor a editor názorové rubriky, člen redakce nejsledovanějšího časopisu Pobo od roku 2021. Novinařinou se zabývá již od roku 2002. Věnuje se psaní o eshopech, o jazyce a zajímavostech 21. století. Získal několik novinářských cen.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZ přírody na talíř
Rozpoznejte snadno 100 druhů divokých rostlin

Haag, Holger

Kazda, 2024

Napsat komentář