Vyhrajte praktické rady pro přežití krizových situací

prakticka-prirucka-preziti-perex
Nečekaná krizová situace může děti potkat v podstatě kdekoliv. Nejen v přírodě se mohou ocitnout v nebezpečí, ale také ve škole, na ulici nebo při surfování na internetu. Naučte je, jak si poradit, s knihou od experta na přežití Andyho McNaba.

Naučte se přežít

Osvojte si klíčové dovednosti nutné pro přežití od bývalého příslušníka speciálních jednotek a experta na přežití Andyho McNaba. S tímto průvodcem budete vždy a všude připraveni na krizové situace nejen v přírodě, ale i ve městě či na internetu. Příručka obsahuje jednoduché návody, jak si poradit s nečekanými okolnostmi. Dozvíte se například, jak si založit provizorní tábor, zorientovat se v neznámém prostoru, jak bezpečně sehnat vodu i jídlo v divočině, jak se zachovat v uvíznutém výtahu či jak reagovat na kyberšikanu.

 

Praktická příručka přežití

Autor: Andy McNab

Vydalo: nakladatelství Bookmedia
Počet stran: 144
Vazba: polotuhá flexo
Vydáno: 6/2024
ISBN: 978-80-7639-213-7

Přečtěte si více o knize Praktická příručka přežití, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Praktická příručka přežití

Buďte za všech okolností připraveni na různé krizové situace a osvojte si vy i vaše ratolesti klíčové dovednosti, které se mohou hodit pro přežití v přírodě nebo které vám pomohou, abyste v případě nebezpečí nepropadali zbytečné panice a dokázali zachovat chladnou hlavu. Bývalý příslušník speciálních jednotek a expert na přežití Andy McNab vás ve své knize naučí, jak na to.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Praktická příručka přežití vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Praktická příručka přežití
probíhá od 4. do 10. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Praktická příručka přežití

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePraktická příručka přežití

McNab, Andy

Bookmedia, 2024

Napsat komentář