Zasoutěžte si o netradiční cestopis z Jižní Koreji

korejske-halusky-perex
Vydejte se na cestu do hypermoderní Jižní Koreje s Dominikou Sakmárovou a celou její rodinou. Ve více než šedesáti krátkých kapitolách, které i tentokrát srší nadhledem a vtipem, si můžete přečíst jejich zážitky.

Veselé příhody z cest

Korejské halušky jsou druhou knihou sinoložky Dominiky Sakmárové. Autorka znovu balí kufry a vydává se za dobrodružstvím, tentokrát ovšem s celou svou rodinou, navíc ještě o kus dál na východ – do hypermoderní Jižní Koreje, země, která musí být ve všem o krok napřed a kde berou platební karty i u stánku s cukrovou vatou. Dominika své zážitky z místa překypujícího kulturními odlišnostmi zpracovala do více než šedesáti krátkých kapitol, které vás nejen pobaví, ale i mnohé naučí. Na stránkách knihy nahlédnete například do mateřské školy, okusíte tradiční jídla, poznáte tamní módu, ale také se dozvíte, jaký je rozdíl mezi hygienickou a nehygienickou přírodou nebo jak si před krutou zimou dobře zaizolovat okna bublinkovou fólií. Autorka vypráví svižně, s nadhledem a vtipem.

Čtenáře jistě potěší i bonusové historky a doprovodné ilustrace Michaely Ahonen.

 

Korejské halušky

Autorka: Dominika Sakmárová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Milena Machalová
Počet stran: 192
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2024
ISBN: 978-80-7689-344-3

Přečtěte si více o knize Korejské halušky, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Korejské halušky

Po Číně a Taiwanu se sinoložka Dominika Sakmárová rozhodla vydat do Jižní Koreje – hypermoderní země, která musí být ve všem před ostatními. V tomto netradičním cestopise najdete zážitky z cest, kapitoly věnované tradičnímu jídlu i tamní módě a ještě mnohem více.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Korejské halušky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Korejské halušky
probíhá od 21. do 27. července 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 netradiční cestopisy Korejské halušky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKorejské halušky
Veselé historky z cest po Jižní Koreji

Sakmárová, Dominika Lukáčová

Jota, 2024

Napsat komentář