Zasoutěžte si o fantasy protkané erotikou

mesicni-carodejky-perex
Ayla má k používání měsíční magie vlohy už od narození, ale je před ní ještě dlouhá cesta, aby své schopnosti dovedla k dokonalosti. Jakmile výcvik dokončí, mohla by znovu přivést k životu svou lásku. Podaří se jí to?

Záchrana osudové lásky

Erotikou protkaný příběh nekončí.

Ayla je po těžké bitvě s nepřátelskou smečkou Lvů a Slunečními čarodějkami přenesena do říše Lunatera. Jako dcera Měsíční čarodějky má k používání měsíční magie vlohy, ale čeká ji ještě dlouhý a tvrdý výcvik. Pohání ji touha zachránit svou osudovou lásku Kadena, jehož bezvládné tělo jí po bitvě zůstalo ležet v náručí.

Podaří se Ayle za pomoci nových schopností přivést Kadena znovu k životu? A získá smečka Hadonoše spojence z řad ostatních vlků zvěrokruhu, aby se společně postavili nepřátelům?

 

Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu

Autorka: Elisabeth Briggsová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jana Michalcová
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-271-5224-7

Přečtěte si více o knize Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Zastavila jsem se před domem a sbírala sílu a odhodlání. Za dveřmi čekala Celesta, velekněžka Měsíčních čarodějek, s odpověďmi, které jsem toužila najít od chvíle, kdy jsem se dozvěděla o svém původu. Potřebuju je, pokud chci Kadena zachránit, jenomže po tom, co jsem zrovna prožila, se mi v útrobách stále bouřily emoce, mlely se ve mně a ztěžovaly mi schopnost jasně uvažovat. Nadechla jsem se a otřela si z tváře déšť a slzy. Nemohla jsem si dovolit ten luxus oplakávat v téhle chvíli Kadena, a pokud do tohoto domu vstoupím, možná ho doopravdy nebudu muset oplakávat vůbec.
Natáhla jsem ruku ke dveřím, ty se přede mnou se skřípěním otevřely a odhalily chodbu s kobercem pokrytým spletitým hvězdicovým vzorem. To první, čeho jsem si všimla, bylo mihotavé světlo tančící po stěnách, svit z mnoha svíček na tácech a nádobí, který osvětloval dům. Žádná elektřina – vypadl snad kvůli bouřce proud? Druhá věc, které jsem si všimla, byla, že motiv měsíce a hvězd se opakuje v celém domě na různých drobných předmětech a polštářích, na obrazech visících na stěnách a vyřezaných do tmavého dřeva nábytku. (str. 6)

 

Vyhrajte knihu Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu

Po těžké bitvě s nepřátelskou smečkou Lvů a Slunečními čarodějkami zůstalo Ayle ležet v náručí bezvládné tělo její lásky Kadena. Mohla by ho oživit pomocí svých schopností, ale nejprve je musí zdokonalit během dlouhého a tvrdého výcviku. Přečtěte si v erotikou protkaném příběhu, zda se jí to podaří.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu
probíhá od 9. do 22. července 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Měsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMěsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu

Briggsová, Elisabeth

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář