Zahrajte si o nový případ klubu amatérských detektivů

strela-mimo-cil-perex
Samozvaní vyšetřovatelé ze Čtvrtečního klubu amatérských detektivů v seniorské vesničce na jihu Británie se právě chystají pustit do nového případu. Nejenom, že to tentokrát bude zapeklité samo o sobě, ale ještě bude třeba zachránit jednu z členek.

Detektivka v nebezpečí

Je obyčejný čtvrtek a život na jihu Británie běží ve všedních kolejích. Čtvrtečnímu klubu amatérských detektivů ale klidný život v příjemné seniorské vesničce ani tentokrát rozhodně nehrozí. Elizabeth, Joyce, Ron a Ibrahim se chystají vyřešit další případ, vraždu, která souvisí s místní televizní legendou. Schází však nejen pachatel, ale i tělo oběti. A jako by toho nebylo dost, Elizabeth osloví tajemný cizinec s nabídkou, jaká se těžko odmítá: buď spáchá krvavý zločin, nebo sama skončí pod zemí. Podaří se partě postarších přátel a jejich osvědčeným i novým spojencům najít řešení? A zachrání společně Elizabeth, ještě než vrah zaútočí znovu?

 

Střela mimo cíl

Autor: Richard Osman

Vydalo: nakladatelství Slovart
Překlad: Barbara Hajná
Počet stran: 392
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-276-0878-2

Přečtěte si více o knize Střela mimo cíl, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Střela mimo cíl

Čtvrteční klub amatérských detektivů se právě pouští do nového případu, když za Elizabeth přijde tajemný cizinec a začne ji vydírat. Má si vybrat, zda se stane zločincem, nebo obětí. Parta postarších přátel nestojí ani o jednu možnost a neváhají využít všech osvědčených i nových spojenců, aby nejen odhalili vraha, ale také zachránili jednu z nich. Podaří se jim to? To si přečtěte ve třetím pokračování oblíbené série od Richarda Osmana.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Střela mimo cíl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Střela mimo cíl
probíhá od 16. do 22. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 detektivky Střela mimo cíl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStřela mimo cíl

Osman, Richard

Slovart, 2024

Napsat komentář