Hravý průvodce péčí o zuby

zuby_mas_jen_dvoje
Dnešní knižní tip přináší zábavnou formou zpracované leporelo, které provede děti i rodiče úskalími péče o zuby.

Hravý průvodce péčí o zuby, který si zamilují děti i jejich rodiče. Konec hádkám v koupelně je tu!
Kniha o zubech – to jako vážně? Počkej, neříkej, že se těmto tajemstvím nechceš podívat na zoubek! Zjistíš, odkud se zuby vlastně berou, jak vypadají uvnitř a proč občas bolí tak, až to hezké není. Dozvíš se, že v životě nám narostou jen dvoje, takže je vážně třeba se o ně naučit dobře starat. Čím dřív, tím líp. A i když tomu možná nevěříš, užiješ si při čtení také spoustu zábavy. Jak bys asi vypadal, kdybys měl zuby jako netopýr? Netušíš? Tak se pojď podívat…

Zuby máš jen dvoje

Autorka: Magda Garguláková
Ilustrátorka: Marie Urbánková

Počet stran: 22
Vazba: skládaná
Formát: 225×270 mm
ISBN: 978-80-00-07339-2
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Zuby máš jen dvoje vydalo nakladatelství Albatros.

Doporučujeme

Seznamte se i s další knihou Magdy Gargulákové:

zobrazit info o knize

Ukázka z knihy

zuby_mas_jen_dvoje_ukazka

O autorce

Magda Garguláková vystudovala dějiny umění na Filosofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně. V roce 2011 s přáteli založili brněnskou galerii OFF/FORMAT, která vystavuje a podporuje současné progresivní umění, především tvorbu mladých umělců. Zde se věnuje kurátorské činnosti a zajišťuje mnohé únavné, nicméně nezbytné a cenné provozní, organizační a propagační aktivity. Po nějaký čas  pracovala v marketingu, ale již dávno se zamilovala do knih. Pod hlavičkou galerie redaktorsky připravila a vydala několik uměleckých publikací, počínaje katalogy nadějných umělců přes odborné publikace po beletrii s autorskými ilustracemi a knihy pro děti popularizující dějiny umění. Od roku 2019 zhodnocuje tyto zkušenosti v B4U Publishing jako redaktorka literatury pro nejmenší, jejíž kvalitu ověřuje i na svých dvou dcerkách.

Zdroj informací: Albatros

O ilustrátorce

Výtvarnice a ilustrátorka Marie Urbánková (*1995) absolvovala SUPŠ Žižkov a poté nastoupila na UMPRUM, kde momentálně studuje v Ateliéru filmové a televizní grafiky. Je jednou ze stálých ilustrátorek časopisu Raketa. Dlouhodobě se věnuje ilustracím dětských knížek (Tajemství za sněhovým knírkem, Trable s tátou, Jedéém! nebo Příběhostroj) a stala se autorkou výtvarné podoby nového animovaného seriálu Kosmix. Mimo knih se zabývá i animovaným filmem. V roce 2019 dokončila ve spolupráci s produkční společností Maur film snímek Betonová džungle.

Zdroj informací: Albatros


albatrosNakladatelství Albatros oslavilo v roce 2019 už své 70. narozeniny. Za ta dlouhá desetiletí vzniklo v Albatrosu více než 13 000 knih plných pohádek, dětské poezie, dobrodružných vyprávění, vtipných komiksů, populárně-naučných encyklopedií nebo roztomilých příběhů s velkými písmenky pro začínající čtenáře. V současnosti patří nakladatelství Albatros do velkého nakladatelského domu Albatros Media a.s. a každoročně vypouští do regálů knihkupectví více než 150 knížek pro malé i ty trochu větší děti (přibližně do 12 let). Vydává pro české čtenáře příběhy Harryho Pottera z pera Joanne K. Rowlingové, knížky Astrid Lindgrenové, Heleny Zmatlíkové, Josteina Gaardera, Václava Čtvrtka či Arnolda Lobela… Vedle toho samozřejmě stále objevuje nové a nové české i zahraniční autory a ilustrátory, jako jsou například Radek Malý, Aneta Františka Holasová, Michaela Fišarová nebo Ivona Březinová.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZuby máš jen dvoje

Garguláková, Magda

Albatros, 2024

Napsat komentář