Zdrcující věštba a její následky po mnoha letech

Jak_vyresit_vlastni_vrazdu
Podaří se mladé dívce podaří odhalit pachatele tetiny vraždy, která jí byla před šedesáti lety věštbou předpovězena?

Mladičká Frances z legrace zavítá s kamarádkami k venkovské věštkyni, kde si vyslechne zdrcující věštbu – bude zavražděna! Od té doby zasvětí celý život řešení dosud nespáchané vraždy. Všichni ji mají za blázna. Téměř o šedesát let později se Frances skutečně stane obětí vraha a její neteř musí zjistit, kdo tetu zabil. Vzhledem k tetinu celoživotnímu chování to vypadá, že motiv měl snad každý.

Jak vyřešit vlastní vraždu

Autorka: Kristen Perrin
Přeložil: Jaroslav Žerávek

Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7695-195-2
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Jak vyřešit vlastní vraždu vydalo nakladatelství Alpress.

Ukázka z knihy

Pan Gordon se na mě dlouze zadívá a já nedokážu určit, jestli je vděčný, že někdo myslí taky na něco jiného než na vlastní zisk, nebo unavený, protože jsem mu připomněla, že tahle závěť vyšle vesnicí rázové vlny jako bomba. Neodpoví, prostě pokračuje ve čtení.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Kristen Perrin pochází ze Seattlu ve státě Washington. Několik let se živila jako prodavačka v knihkupectví, ale pak se přestěhovala do Spojeného království, kde získala magisterský titul a doktorát. Miluje knihy a práci na projektech, které se točí kolem záhad. S rodinou žije v Surrey. Tam se věnuje výpravám do okolních antikvariátů, procházkám se svými dvěma dětmi a bylinkářství.

Zdroj informací: Alpress


Nakladatelství Alpress vydává knihy nejznámějších tuzemských i světových autorů všech žánrů. Kromě beletristické produkce mají v jeho edičním plánu významné postavení i knihy z populárně naučné literatury.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak vyřešit vlastní vraždu

Perrin, Kristen

Alpress, 2024

Napsat komentář