Vyhrajte román vonící lahodnými řeckými pokrmy

Dum_v_olivovem_haji-perex
Maria je slavná šéfkuchařka, jejíž kurzy navštěvuje řada studentů. Mezi ně patří také Kayla a Alessandra, které přijedou ještě před začátkem sezóny. Během společného vaření se z těchto tří žen brzy stanou nejbližší přítelkyně.

Přátelství rodící se nad hrnci

Vítejte v Mariině kuchyni!

Kuchařská škola v idylické přímořské vesnici nabízí lákavé vůně neodolatelných řeckých pokrmů, které studenty učí vařit slavná šéfkuchařka Maria.

Ještě před začátkem sezony k ní přijedou dvě zvláštní ženy – televizní hvězda a novinářka píšící o jídle Kayla, která nikdy nepřestává pracovat, a bohémská šperkařka a bývalá tanečnice Alessandra.

Každá je úplně jiná, ale všechny tři se snaží překonat zlomené srdce a zjistit, co chtějí od života. Během společného vaření se pomalu otevírají svým skutečným citům a postupně mezi nimi začíná vznikat hluboké a trvalé přátelství.

 

Dům v olivovém háji

Autorka: Emma Cowellová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Barbora Klasová
Počet stran: 376
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2024
ISBN: 978-80-247-2680-9

Přečtěte si více o knize Dům v olivovém háji, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Příští týden se rozběhne první letošní turnus mé školy vaření, který zároveň znamená začátek maratonu směřujícího k podzimu. Když člověk žije z cestovního ruchu, jak je to v Petalidi běžné, znamená to, že duben se záhy téměř nepozorovaně přehoupne do léta a nekonečný seznam povinností roste ruku v ruce s prodlužujícími se stíny. Město zaplaví dovolenkáři a člověk se nebude moci nadechnout, dokud se večery nezačnou zase ochlazovat a horečnatý žár neustoupí úlevnému poklidu.
Mám pocit, že od mého návratu do Petalidi, ke kterému došlo před deseti lety, ubíhá čas v mém přímořském útočišti čím dál rychleji. Rozhodnutí opustit Ameriku bylo překvapivě snadné, tolik věcí tehdy dospělo do svého konce. Moje manželství se rozpadlo a kariéra stagnovala, za obojí tak trochu mohla moje nehoda. Bez dětí, které by na mně byly závislé, stačilo jen zavřít dveře mé restaurace i New Yorku a bez výčitek otočit klíčem. (str. 16)

 

Vyhrajte knihu Dům v olivovém háji

Maria, Kayla a Alessandra mají zdánlivě úplně odlišné povahy, přesto se v kuchyni vonící neodolatelnými řeckými pokrmy sblíží natolik, že se z nich stanou blízké přítelkyně. Podaří se jim během dlouhých hovorů zjistit, co od života chtějí? To si přečtěte v románu Emmy Cowellové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Dům v olivovém háji vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dům v olivovém háji
probíhá od 10. do 23. září 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Dům v olivovém háji

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDům v olivovém háji

Cowellová, Emma

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář