Ukázka z knihy Divoká Afrika (M. K. Hardy)

Divoka-Afrika-perex
Hlavní hrdinkou románu Divoká Afrika je kameramanka, která si do Keni přijíždí splnit sny, nasbírat zkušenosti a možná i získat lásku. Vedle přírodních krás ale objeví také četná nebezpečí.

Přinášíme vám ukázku z knihy Divoká Afrika,
kterou vydalo nakladatelství Cosmopolis.

 

Sotva jsem otevřela dveře od koupelny, nadskočila jsem šokem, když jsem spatřila Deana, který stál přímo za nimi s rukou nataženou ke klice. Možná kdybych byla duchem přítomná, nelekla bych se tolik.
„Promiň.“ Díval se na mě s vykulenýma očima, nejspíš se lekl stejně jako já. „Nenapadlo mě, že někdo půjde do koupelny takhle pozdě,“ omluvil se a ustoupil o krok vzad. Jeho pohyb mi umožnil projít dveřmi ven na chodbu. Bože, proč zrovna dneska? Posledně jsem si oblečení nezapomněla, to je jak naschvál! A proč jsem si k čertu vzala tak malý ručník?
„To je v pohodě,“ usmála jsem se trošku křečovitě a ustoupila o kus dál. Tak trochu jsem doufala, že zaleze do koupelny a já budu moc vyrazit k pokoji.
„Teda, jestli Dorny říkal, že jsi krásná, když seš zamyšlená, tak musím uznat, že v ručníku s mokrou hlavou to je teprve pecka.“ Chvíli bylo ticho, jen jsem na něj zírala. „A taky se pěkně červenáš.“ Mrkl a zatvářil se jako lstivá kočka. Spíš pobaveně než zaujatě pokračoval: „Má smůlu, že o tuhle podívanou přišel.“ Teď už se usmíval velice nápadně. Normálně se mi smál. Hned nato jsem zaslechla cvaknutí kliky.
„Vypadá to, že jsem se zmýlil,“ pronesl Dean a podíval se mi za rameno. Okamžitě jsem se otočila stejným směrem.
V chodbě před svým pokojem stál Ethan a těkal pohledem mezi námi dvěma. Asi jsem se zapomněla zmínit, že Dean na sobě měl jen trenýrky a volné tričko. Dosud mě zaměstnávala myšlenka na to, abych si pořádně držela ručník a nic mi nevykouklo, ale Ethanův pohled na naše sporé oblečení mluvil za vše.

————————————

Prolistujte si další ukázku.

————————————

O autorce

M. K. Hardy je českou autorkou úspěšných romancí. Čtenářky si její postavy chválí především díky zajímavému prostředí, postavám, které si zamilují, a osobitému, neuvěřitelně čtivému stylu vyprávění. Od té doby, co v sobě objevila grafomanské sklony, píše jeden příběh za druhým a nenechala se odradit ani těžkými začátky. Kromě psaní se M. K. Hardy věnuje především své rodině – je maminkou dvou úžasných dětí. Každý jejich polední spánek ale využívá k psaní. I přesto, že je na mateřské a času nemá nazbyt, nedokáže se svého koníčku vzdát. Ačkoliv je jejím zaměstnáním práce s čísly, zbožňuje možnost uzavřít se ve světě knih, ať už jde o psaní, nebo o čtení. Vydáváním knih si plní svůj sen, a tím vám dovoluje nahlédnout do jednoho ze svých světů. Prozatím největšího úspěchu dosáhla M. K. Hardy u čtenářů se svou volnou trilogií Hřiště lásky, kam patří knihy Tanec za odpuštěníHaka za lilii a Tetování za trest.

Zdroj informací: Cosmopolis


cosmopolis_logo

Nakladatelství Cosmopolis bylo založeno v roce 2015 jako značka Nakladatelského domu Grada. Specializuje se na široký výběr kvalitní světové i české krásné literatury různých žánrů. Logo nové značky v sobě nese více významů: hřbety stojících knih, živoucí město i rytmus.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDivoká Afrika

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář