Jiskřivá australská romance

posledni vzkaz uvod (1)
Kate přišla o manžela. Na muže ve svém životě nemá ani pomyšlení a hořkosladkým humorem se snaží vyrovnat s tím, co ji v životě potkává. Nakonec pocítí náklonnost k Hughovi, kterého však se zesnulým manželem pojí tajemství. Podaří se jim tuto bariéru společně překonat?

I když nikdy nepřestanete milovat toho, koho jste ztratili, můžete najít novou lásku. Jiskřivá australská romance, která vám rozbije srdce na tisíc střepů a zase ho poskládá dohromady. Kate je se silami i rozumem v koncích. Dva roky po smrti manžela Camerona se stále topí ve smutku, zůstává sama na výchovu malého dítěte, pracuje do roztrhání těla – a stejně se vždycky něco zvrtne. Útěchou jí naštěstí zůstává humor, i když je občas trochu hořký. Po zásahu pyrotechnického komanda v jejím domě na poklidném předměstí Canberry následuje další nečekaná událost: bouře tisíciletí, která Kate a jejího šéfa Hugha zastihne během letu přes celou Austrálii a přinutí je neplánově přistát v odlehlém prázdninovém letovisku. Kate zaslepená bolestí a vyčerpaná povinnostmi dlouho přehlíží oboustrannou náklonnost a v Hughovi až do osudové cesty vidí jen skvělého šéfa. Jejich vzájemnému vztahu však stojí v cestě stín minulosti, tajemství, které Camerona a Hugha spojuje.
První muž jí před dvěma desítkami let dal křídla. Zbaví ji ten druhý okovů?

Poslední vzkaz od mého muže

Autorka: Emma Grey
Přeložila: Petra Andělová

Počet stran: 352
Vazba: vázaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978-80-7689-405-1
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Poslední vzkaz od mého muže vydalo nakladatelství Jota.

Ukázka z knihy

Myslela jsem si, že láska vybledne stejně jako žal. Zpočátku jsem se toho děsila. Měla jsem hrůzu, že by mohl nastat den, kdy zapomenu na linii vlasů na Camově krku. Nebo na vůni Aramisu, která mi ohlásila jeho přítomnost, když s ručníkem kolem pasu přišel čerstvě oholený a osprchovaný a z jeho vlasů mi na kůži skapávala voda, poté co se sklonil, aby mě políbil. Byly to zbytečné obavy. Jakmile otupily nejostřejší hrany prvotního žalu a v mlhavých obrysech se přede mnou začal vynořovat nový život bez něj, moje láska exponenciální měrou sílila, což všechny ostatní muže odsouvalo do nesouměřitelného postavení.

Můžete se podívat na celou ukázku.

O autorce

Emma Greyová píše romány a črty, je fotografkou, profesionální mluvčí a osobní koučkou. Psaní beletrie se věnuje od chvíle, kdy ve čtrnácti propadla Anně ze Zeleného domu. V češtině jí dosud vyšla kniha o osobnostním rozvoji a umění odpočinku Kouzelná čtvrthodinka: Jak si najít čas na důležité věci, kterou napsala společně s Audrey Thomasovou. V křehkém románu Poslední vzkaz od mého muže reaguje na smrt svého manžela. Vzdává tím pomyslný hold jejich lásce, pokouší se pojmenovat nedozírnou ztrátu a zároveň vyzdvihnout, jak životně důležité je neztrácet naději. Emma žije u Canberry, kde se její život točí kolem dvou dospělých dcer, mladšího syna, milovaných nevlastních dětí a vnoučat, psaní, fotografování a nikdy nekončící honby za aurorou australis.

Zdroj informací: Jota


JOTA_22Nakladatelství JOTA vydalo za téměř třicet let své existence na českém knižním trhu více než 2 500 titulů v celkem téměř 8 milionech výtiscích. Na počátku mělo Nakladatelství JOTA jediného zaměstnance, dnes jich má 24 a dalších 35 stálých externích spolupracovníků. První knihou vydanou pod hlavičkou Nakladatelství JOTA byla kniha geniálního spisovatele a básníka Jakuba Demla Domů. Vyšla tehdy v neuvěřitelném nákladu 8 000 výtisků. Půjčeným osobním autem byla rozvezena mezi pražské knihkupce a stánkaře, kteří byli hladoví po dříve zakázaných kvalitních autorech.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePoslední vzkaz od mého muže

Grey, Emma

Jota, 2024

Napsat komentář