Získejte příběh z plavby skrz válečnou vřavu

krute-more-audio-perex
Atlantik byl během 2. světové války nejen místem, kde probíhaly nelítostné souboje, během nichž se potápěly lodě a umírali námořníci, ale také místem, kde vznikala přátelství na život a na smrt. Připojte se k posádce anglické válečné lodi i vy.

Nebezpečí nad hladinou i pod ní

Příběh z druhé světové války o posádce anglické válečné lodi, která doprovázela konvoje nákladních lodí přes Atlantik. Slavný válečný audioromán o bitvě v Atlantiku, o hrdinství a odvaze obyčejných Britů, které válka vytrhla z běžného života, aby na palubě korvety doprovázející konvoje nákladních lodí zajišťujících zásobování Anglie sváděli nelítostné souboje s německými ponorkami i vzdušnými silami Luftwaffe. Kruté válečné moře je místem potápějících se lodí a umírajících námořníků, složitých lidských vztahů i přátelství. Hrdinové příběhu z nelítostného života na moři unikají na krátké okamžiky odpočinku v kruhu rodiny, aby se znovu vrátili do drsného boje.

 

Kruté moře

Autor: Nicholas Monsarrat

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpreti: Martin Stránský, Pavel Soukup, Marek Holý a další
Překlad: Jaroslav Chuchvalec
Délka: 21 hodin 38 minut
Vydáno: 8/2024

Přečtěte si více o audioknize Kruté moře, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

Vyhrajte audioknihu Kruté moře

Naloďte se spolu s posádkou na anglickou válečnou loď a vydejte se spolu s hlavními hrdiny na nebezpečnou cestu přes Atlantik. Začtěte se do příběhu odvážných Britů, kteří museli opustit své životy, aby zajišťovali bezpečí konvojů nákladních lodí zajišťujících zásobování. Ti na svých plavbách sváděli nejen nelítostné souboje s německými ponorkami a Luftwaffe, ale také prožívali okamžiky s přáteli, během kterých mohli alespoň na chvíli zapomenout na hrůzy 2. světové války.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou stažení audioknihy Kruté moře vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Kruté moře
probíhá od 27. srpna do 9. září 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 audioknihy Kruté moře

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKruté moře
Audiokniha

Monsarrat, Nicholas

Audiotéka.cz, 2024

Napsat komentář