Zahrajte si o humorný příběh o různých podobách lásky

Kazdy_den_je_valentyn- nahled
Začtěte se do příběhu, jehož hlavní ingrediencí je láska. Každý z jeho hrdinů má rád něco jiného, přesto když se setkají, obohatí vzájemně své životy víc, než by kdy řekli. Přesvědčte se o tom, že Valentýn může být každý den.

Láskou protkaný příběh

Začtěte se do humorného i něžného příběhu, jehož hlavní ingrediencí je láska. Láska spojující i pomáhající. Láska mezi lidmi, i mezi člověkem a zvířetem. Láska, co naplní srdce a pohladí duši. Protože každý den může být Valentýn.

Bronislava má ráda svůj dům, květinovou zahradu a čaj s mlékem. Horší je to se zvířaty. Aspoň do doby, než k ní, neznámo odkud, přiletí mluvící papoušek a nehodlá jen tak odletět. Ema má zase ráda svoje květinářství a svůj život, jenž naplňuje jen a pouze prací, poněvadž práce, ta ji nemůže zklamat. Důchodkyně Vilma se ráda zajímá o životy ostatních, což pro změnu nemají rádi ti, na které se zaměří. A Bruno? Bruno se ji snaží mírnit a být něčím víc než pouhým sousedem a přítelem. Když se všichni v jednu chvíli potkají, jejich životy ožijí jako zahrada, na kterou dýchlo jaro.

 

Každý den je Valentýn

Autorka: Aneta Kollerová Mašková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-271-5270-4

Přečtěte si více o knize Každý den je Valentýn, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst naši recenzi a prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Když vystřídala všechna mužská jména hlavních hrdinů románů Jane Austenové, přešla ke jménům hrdinů sester Brontëových. Pan Rochester? To taky ne. Heathcliff? Divočák. Rozhodně ne. Gilbert? Taktéž nevhodné.
Ha, málem by zapomněla na Elizabeth Gaskellovou! Pan Thornton? Nebo jenom John? Podívala se na papouška. Nevypadal jako John, ačkoliv netušila, jak by John měl vypadat, natož papouščí. John Thornton byl její oblíbenec. Dokonce ho někdy upřednostňovala před panem Darcym, ovšem nikdy se toto tvrzení neodvážila povědět nahlas. Ještě by ji mohl někdo slyšet.
Bude na to muset jít jinak.
Ani nevěděla, jak ji to nakonec napadlo, ale napadlo. A u toho nápadu jí zazářily oči jako prskavky.
„Budu ti říkat Bounty!“ oznámila papouškovi vítězoslavně.
„A je mi jedno, jestli se ti to líbí, nebo ne. Šanci jsi měl. A promrhals ji,“ zdůraznila mu.
„Ty jsi miláček!“ pravil papoušek.
Bronislava usoudila, že se mu vybrané jméno líbí. (str. 19)

 

Vyhrajte knihu Každý den je Valentýn

Bronislava má ráda svůj dům a záhony s květinami, Ema miluje svoji práci, Vilma se nejraději zajímá o životy cizích a Bruna zajímá Vilma. Přestože zdánlivě jde o zcela odlišné typy lidí, když se v jednu chvíli setkají, jejich životy rozkvetou jako jarní louka.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Každý den je Valentýn vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Každý den je Valentýn
probíhá od 20. srpna do 2. září 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Každý den je Valentýn

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKaždý den je Valentýn

Kollerová Mašková, Aneta

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář