Získejte návod, jak nastartovat štítnou žlázu

Nastartujte svou stitnou zlazu_uvodni
Byla vám diagnostikována hypotyreóza nebo Hashimotova tyreoiditida, berete poctivě léky, a přesto se necítíte o nic lépe? Vezměte zdraví do svých rukou a obnovte funkci své štítné žlázy. Hannah Hauserová vám poradí, jak na to.

Řešte příčinu místo následků

Žijte život opět naplno. Přirozená cesta, jak se zbavit hypofunkce štítné žlázy.

Doživotní užívání léků? Na to má Hannah Hauserová jasnou odpověď. Hashimotova tyreoiditida a hypotyreóza se dají řešit i jinak. Hannah vsadila na pro-metabolické stravování, které ji, ovšemže spolu s odpovídající péčí moderní medicíny, zbavilo veškerých problémů. Nabyté zkušenosti předává dál ve svých kurzech a její úspěchy z ní učinily mediálně vyhledávanou odbornici na štítnou žlázu. Nyní se rozhodla své zkušenosti předat i vám.

Cítíte se unavení? Bez chuti do života? Pravidelně cvičíte a držíte diety, ale stejně se vám nedaří zhubnout? Přesně takto se projevují problémy s nečinnou štítnou žlázou, zejména u žen. Většina lidí si těchto souvislostí není vědoma. Jiní sice o svých problémech vědí a užívají na ně léky, přesto jejich problémy přetrvávají.

Účinné řešení je přitom na dosah – řešení příčin problémů, nikoliv následků. Není to vůbec složité. Stačí jen naslouchat své štítné žláze a pečovat o ni. Díky tomuto postupu můžete dát dietám navždy sbohem! Je to jen na Vás: jde o Váš život, Vaše zdraví a Vaše tělo. Vy rozhodujete, zda se Vám do života vrátí energie, radost a lehkost.

 

Nastartujte svou štítnou žlázu

Autorka: Hannah Hauserová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-7670-145-8

Přečtěte si více o knize Nastartujte svou štítnou žlázu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek nebo si prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Nastartujte svou štítnou žlázu

Cítíte se bez energie nebo se vám nedaří zhubnout, přestože už jste vyzkoušeli snad všechny diety? Na vině může být nečinnost štítné žlázy. Zjistěte, jak znovu nastartovat její funkci a vyhnout se tak užívání léků. Zhubněte a začnete si díky nově nabité energii užívat život na plno.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Nastartujte svou štítnou žlázu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nastartujte svou štítnou žlázu
probíhá od 18. do 24. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Nastartujte svou štítnou žlázu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNastartujte svou štítnou žlázu
Dostaňte Hashimotovu tyreoiditidu a hypotyreózu pod kontrolu

Hauserová, Hannah

Kazda, 2024

Napsat komentář