Jak vést naplněný život

sedm_kruhu
Dnes potěšíme příznivce knih, které se věnují osobnímu rozvoji. Manželé Thosh Collins a Chelsey Luger vám na základě filozofie a praktik domorodých indiánských předků ve svém díle poskytnou několik tipů, díky nimž bude váš život naplněný ve všech směrech.

Jak dobře žít, zlepšovat svou odolnost a sílu, uzdravit se či si vážit sebe sama? Zkrátka jak dosáhnout duševní, fyzické a emocionální pohody? Příručka z oboru seberozvoje a svépomoci nabízí odpovědi na tyto i další otázky na základě znalostí, filozofie a praktik domorodých indiánských předků. Autoři knihy vytvořili model Sedmi kruhů, který vychází ze starobylé moudrosti mnoha indiánských kmenů a představuje sedm vzájemně propojených úrovní, které – pokud fungují ve vzájemné harmonii – umožňují lidem žít naplněný život ve všech jeho aspektech. Mezi těchto sedm kruhů patří jídlo, pohyb, spánek, obřad, posvátný prostor, země a komunita. Díky nim se naučíme, jak se spojit s přírodou, s komunitou i se sebou samými a jak začlenit starobylé indiánské učení do vlastního života tak, abychom nalezli uzdravení a rovnováhu. Duchovní učitelé, lektoři wellness a manželé Chelsey Lugerová a Thosh Collins založili iniciativu Well for Culture, která se zaměřuje na způsob života vedoucí k rovnováze. Zaměřují se mimo jiné na domorodé tradice, jako je běh a tanec, a kladou důraz na minimalistický domov tvořící individuální posvátný prostor. Každou kapitolu uzavírají praktickými radami, jak s nabytými poznatky pracovat a jak daný kruh udržovat v harmonii s ostatními.

Sedm kruhů

Jak dobře žít podle indiánských tradic
Autoři: Thosh Collins a Chelsey Luger

Počet stran: 230
Vazba: brožovaná
Formát: 153×204 mm
ISBN: 978-80-7593-606-6
Doporučená cena: 380 Kč

Knihu Sedm kruhů vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

O autorech

Chelsey Luger se narodila a vyrostla v Severní Dakotě. Nyní žije se svým manželem Thoshem Collinsem a jejich dětmi v Arizoně. Manželé společně založili iniciativu WELL FOR CULTURE – prostřednictvím učení předků se snaží o optimalizaci současného životního stylu domorodců. Společně napsali knihu Sedm kruhů.

Zdroj informací: chelseyluger.com a wellforculture.com


Firma Pavel Dobrovský BETA s.r.o. byla založena v roce 1990. Věnuje se nakladatelské činnosti, distribuuje knižní produkci od více než 300 nakladatelů a obchodních partnerů po celé České republice. Zajišťuje distribuci zboží i na Slovensko. Provozuje maloobchodní síť prodejen, spolupracuje s knihovnami, školami, nemocničními zařízeními, kterým poskytuje zajímavé slevy. Počet knih, které nabízíme jak obchodním partnerům tak i v maloobchodní síti, se neustále zvyšuje. Každý měsíc uvádí firma na trh mnoho nových titulů. Široký výběr knih a serióznost podniku stále zvyšuje zájem obchodních partnerů o spolupráci s námi. Strategií firmy je nadále rozšiřovat všechny svoje aktivity.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSedm kruhů
Jak dobře žít podle indiánských tradic

Collins, Thosh – Lunger, Chelsey

Pavel Dobrovský – BETA, 2024

Napsat komentář