Praktický průvodce a pomocník pro všechny řidičky

Pruvodce ridicky
Náš dnešní knižní tip pomůže všem začínajícím i pokročilejším řidičkám spřátelit se s automobilem a bude originálním průvodcem na cestě k jejich lepšímu řidičskému umění. Zbavte se nad jeho stránkami zbytečného strachu z řízení.

Dlouho jste neřídila a auto vnímáte jako neovladatelnou věc, která má tendenci dělat si, co chce? Věřte, že i vy se s ním dokážete spřátelit, naučit se ho krok za krokem bezpečně ovládat, porozumět jeho projevům a zvukům a zautomatizovat si základní postupy. Tento originální průvodce může být na vaší řidičské cestě dobrým a chápajícím pomocníkem. Je určen všem řidičkám, nejen začátečnicím a věčným začátečnicím, ale i těm pokročilejším. A také velké skupině žen, které chtějí znovu začít jezdit po mnoha letech od získání řidičského průkazu.
Průvodce jsem psala přátelskou, srozumitelnou a zábavnou formou pro všechny ženy, které hledají podporu a chtějí řídit dobře, bezpečně a rády. Najdete zde nejen můj řidičský příběh, ale i příběhy dalších žen, které se ještě nedávno bály sednout za volant. Takže pokud se i vy cítíte nejistě nebo máte ze samostatného řízení strach, začtěte se do jejich vyprávění. Snad vás přesvědčí, že dobrou řidičkou se můžete stát i vy.

Průvodce řidičky

aneb Jezdím dobře, jezdím ráda!
Autorka: Slávka Nejedlá

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 140×205 mm
ISBN: 978-80-247-1177-5
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Průvodce řidičky vydalo nakladatelství Grada.

Ukázka z knihy

Asi se mnou budete souhlasit, že v minulosti to měly ženy za volantem mnohem, mnohem těžší než my dnes. Můžeme být rády, že nežijeme na konci 19. nebo na počátku 20. století. Ale přesto – už v úplných počátcích automobilismu se našlo několik žen, které pro nás mohou být skvělým příkladem.  První z nich byla Bertha Benz, která se stala i první řidičkou automobilu vůbec.

Pruvodce_ridicky

Přečtěte si celou ukázku.

Slávka Nejedlá

Slávka Nejedlá je matkou dvou dospělých dcer. Má ráda pěší putování, četbu a své přátele. V pracovní sféře i ve volném čase se řídí principem žena ženám. Působí v mateřském centru Kvítek, v Jedu sama a v posledních letech také v Nejdu sama. V Písku a okolí pořádá pro začínající i pokročilejší řidičky kurzy k osvojení si řidičských vědomostí.

Zdroj informací: www.jedusama.cz


GRADA Publishing je nakladatelství pro každého čtenáře, jeho práci, zdraví i zábavu. Na trhu si drží vedoucí pozici v oblasti nových trendů. Vydává největší množství odborných titulů a nabízí nejširší okruh žánrů pro čtenáře všech zájmů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePrůvodce řidičky
aneb Jezdím dobře, jezdím ráda!

Nejedlá, Slávka

Grada, 2024

Napsat komentář