Vyhrajte romantické dobrodružství z afrického safari

Divoka-Afrika-perex
Michelle doufala, že v jednatřiceti letech už bude slavnou kameramankou a bude spolupracovat s celebritami, jenže zatím jen asistuje. Když proto dostane příležitost odjet do Keni, neváhá. A to ani netuší, jak dramatické dobrodružství tam zažije.

Krásná i nebezpečná Afrika

Dobrodružná romance české autorky o shledání po letech, o výletech na safari a o počátcích nové lásky, která se zvrhne v nečekané a dramatické dobrodružství.

Ne vše, co hlavní hrdinka zachytí v hledáčku, je rozmanitá krása přírody. Spatří totiž i odvrácenou tvář, lépe řečeno tváře… A ukáže se, že divoká Afrika je plná nečekaných nebezpečí.

 

Divoká Afrika

Autorka: M. K. Hardy

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-271-5272-8

Přečtěte si více o knize Divoká Afrika, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

„Vybral jsem vás proto, že pan Ethan Dorner je vlastníkem jedné z největších rezervací v Keni. Potřebuju, abyste ho kontaktovala a požádala o spolupráci.“
Zmateně jsem zamrkala. „Já? A proč?“
„Je to váš přítel.“
Můj co? Jak že bylo to jméno? „Nevybavuju si, že bych se znala s nějakým Dornerem, pane.“ Ať jsem v paměti pátrala sebevíc, pořád jsem si neuvědomovala, odkud bych ho mohla znát.
„Na Facebooku ho máte v přátelích a chodili jste spolu na základní školu.“ Nestačila jsem zírat. Ralf je opravdu kapitán všech slídilů. Jasně, umíme dobře hledat, ale někteří očividně víc než jiní.
Na základku. Dorner… Dorner. „Ethan Dorner?“ zeptala jsem se trošku nejistě, když jsem si vzpomněla na jméno. Vzpomínala jsem si, že jsem na základce opravdu měla spolužáka Ethana. Příjmení jsem si nikdy nepamatovala. Byl to hezký kluk s tmavými vlasy, vždycky tak čistě ustrojený, jen moc nemusel tělocvik.
„Ano, to je on.“ (str. 17)

 

O autorce

M. K. Hardy je českou autorkou úspěšných romancí. Čtenářky si její postavy chválí především díky zajímavému prostředí, postavám, které si zamilují, a osobitému, neuvěřitelně čtivému stylu vyprávění. Kromě psaní se M. K. Hardy věnuje především své rodině – je maminkou dvou úžasných dětí. Prozatím největšího úspěchu dosáhla M. K. Hardy u čtenářů se svou volnou trilogií Hřiště lásky. Tu odstartovala na podzim roku 2022 žhavým románem nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce s názvem Haka za lilii. Volné pokračování pak nazvala Tanec za odpuštění a Tetování za trest.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Divoká Afrika

Michelle Connerová svou práci miluje, a přestože si myslela, že v jednatřiceti letech bude už dál, je vděčná i za práci asistentky. Posunem v kariéře by pro ni mohlo být natáčení v Keni, kde se navíc má po letech setkat se svým bývalým spolužákem Ethanem, proto neváhá a vydává se na neuvěřitelnou cestu za zvířaty na safari. Splní se jí tam i jiné sny než jen ty profesní? To si přečtěte v knize M. K. Hardy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Divoká Afrika vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Divoká Afrika
probíhá od 13. do 26. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Divoká Afrika

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDivoká Afrika

Hardy, M. K.

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář