Jak ulovit milionáře

Pan_Masters-nahled
Když Brielle letěla z Austrálie do Británie pracovat jako chůva dvou dětí, toužila především po změně. Jenže to ještě netušila, že soudce Julian Masters není žena, ale velice přitažlivý muž.

Australská autorka T. L. Swanová je oblíbenou autorkou vášnivých románů. V češtině už vyšla celá její série Milesův klub (Jednou za život, Na druhý pokus, Bez zábran, Jen mezi námi, A co bylo dál) a před prázdninami nakladatelství Metafora vydalo první díl ze série o mocných a neodolatelných mužích s názvem Pan Masters.

Šestadvacetiletá Brielle se už rok vzpamatovává ze svého posledního vztahu. Austrálie se jí zdá malá, proto se rozhodne spolu se svojí nejlepší kamarádkou Emerson opustit rodnou hroudu a začít znovu někde jinde. Londýn jim připadá dostatečně vzdálený. Jenže hned první den v Británii začne špatně. V první řadě Brielle zjistí, že nebude pracovat pro ženu, ale pro muže…

Čtyřicátník Julian, nehorázně bohatý soudce, opravdu hledá chůvu ke svým dvěma dětem, ale netušil, koho mu agentura zprostředkovala. První den ji přistihne, jak se mu hrabe v osobních věcech, druhý den nechá děti zaspat do školy a třetí den mu přejede nohu golfovým vozíkem. A do toho má pěkně nevymáchaná ústa – co na srdci, to na jazyku. Že ji nevyrazí hned, za to může prapodivná chemie, která ho k ní táhne.

Pokud znáte knihy z předchozí série T. L. Swanové, asi tušíte, co se bude dít, a víte, že její knihy často mívají označení 18+. Já jsem žádnou z knih série Milesův klub nečetla, a tak jsem se trošku obávala, že to pro mne bude příliš silná káva. Nicméně musím říct, že autorka skutečně umí psát přitažlivé příběhy, nejen popisovat erotické scény. I kdyby se totiž ony lechtivé pasáže z knihy vymazaly, vyšel by z toho dojemný romantický příběh o chůvě a ovdovělém otci.

On nerozumí svým dětem, především si neví rady s patnáctiletou puberťačkou Willow. Navíc nedokáže mít vážný vztah se ženou. Pokud se do něj některá zamiluje, okamžitě ji opustí, protože preferuje jen nezávazný sex. Je bohatý, krásný a osamělý… Brielle, která tu je na roční pracovní vízum, by mohla jeho touhy ukojit. Jenže, bude jí stačit něco dočasného, nebo touží jako většina mladých žen po stabilitě a vlastních dětech?

Musím říct, že jsem se knih T. L. Swanové bála zbytečně – ano, u některých pasáží jsem se sice možná červenala, ale většinu času jsem se dobře bavila. Vtipné dialogy, komické situace, sexuální napětí, do toho domácí mazlíčci a nepředvídatelně jednající děti – to dává zábavný koktejl, kterého není nikdy dost. A oněch skoro pět set stran, které se z počátku zdály nekonečné, velice rychle uběhlo. Přiznávám, že už vyhlížím příběhy dalších přátel Pana Masterse. Teď už totiž vím, co mohu očekávat.


Knihu Pan Masters vydalo nakladatelství Metafora a můžete ji zakoupit na Grada.cz.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePan Masters

Swan, T. L.

Metafora, 2024

Napsat komentář