Léto plné romantiky

leto uvod romantika
Léto – čas prázdnin a letních lásek. Přesně tak je prožívá Linda, která prázdniny tráví u babičky, kde potká Dominika. A hned v září se s ním potká na gymnáziu. Jak se zdá, on už o ni zájem nemá… Může se to ještě změnit, nebo si Lindinu pozornost zaslouží někdo úplně jiný?

Kvůli manželské krizi rodičů se Linda stěhuje k babičce. Přes prázdniny pracuje jako pomocná kuchařka na táboře, kde se seznámí s Dominikem. Po romantickém létě se potkají v září i na stejném gymnáziu. Něco je ale jinak. Dominik totiž chodí s kapitánkou roztleskávaček a k Lindě se nehlásí. Zaslouží si vůbec ještě Lindinu pozornost, nebo se objeví někdo jiný?

Pod letní oblohou

Autorka: Šárka Hieková

Počet stran: 232
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7695-156-3
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Pod letní oblohou vydalo nakladatelství Alpress.

Ukázka z knihy

Netušila, kam jedou, ale jakmile se začali blížit k cíli, uhodla to. Nikova volba jí připadala docela vtipná. Zříceninu hradu Rehburg sice nikdy nenavštívila, ale zato ji mohla vidět z okna svého nového pokoje v babiččině domku. Vzdušnou čarou se od něj nacházela přibližně padesát kilometrů, ovšem vzhledem k tomu, že ji kdysi někdo postavil na vysokém kopci, čněla do kraje a byla vidět už z dálky. Silný stroj hravě vyjel strmý kopec. V ten okamžik se Linda skutečně držela jako klíště a povolila sevření, až když Nik na vrcholu zpomalil a zastavil na nádvoří. Sundala si helmu, prsty prohrábla slepené vlasy a rozhlédla se kolem.

K dispozici máte i kompletní ukázku.

O autorce

Šárka Hieková pochází z Hamráčku, malé vesnice u Roudnice nad Labem, ale už 13 let žije s manželem a dcerou v australské Matarance, proslulé termálními prameny. Psaní je její celoživotní vášní. V roce 2023 vyšla už její kniha Jak chutná naděje.

Zdroj informací: Alpress


alpressNakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePod letní oblohou

Hieková, Šárka

Alpress, 2024

Napsat komentář