Získejte první díl oblíbené manga série

bl-je-magie-perex
Rubio Vin Astar se buď musí zbavit mocného šému a zpřetrhat s ním spojenectví, nebo jednou pro vždy naplnit svůj osud. Podaří se mu najít odpovědi ve světě lidí? A jak ho ovlivní příchod Atiho? To už si pojďte přečíst.

Okouzlení láskou nebo magickými schopnostmi?

Rubio Vin Astar je černý mág, který se vydává do světa lidí, aby našel odpovědi na ty nejpalčivější otázky – jak se zbavit mocného šému, s nímž uzavřel spojenectví, nebo jak jednou provždy ovládnout černou magii a naplnit tak svůj osud. Společnost na cestách mu dělá jeho praděda zakletý v sovu, který nijak nezastírá, že Rubio je podle něj hanba rodiny. Rubio tak kromě neschopnosti probudit v sobě potenciál stát se mocným mágem čelí i tíživé osamělosti… To se ale změní s příchodem Atiho, který se do Rubia ukrutně zamiluje! Může za to Rubiovo osobní kouzlo, nebo snad temné čáry?

Dejte šanci příběhu, ve kterém je hranice mezi bílou a černou magií poněkud nejasná a doprovoďte Rubia na jeho cestě k Atimu… Totiž k objevování vlastních schopností!

 

BL je magie!

Autorka: Oroken

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Jana van Luxemburg
Počet stran: 148
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-7413-604-7

Přečtěte si více o knize BL je magie!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

O autorce

Oroken je autorka, která žije a tvoří v Německu. Na kontě má už několik manga titulů, které si získávají srdce čtenářů! Oroken je aktivní na sociálních sítích a pokud navštívíte její Instagram nebo Facebook, najdete tam hromadu ilustrací nejenom k BL je magie!, ale i k dalším příběhům (pozor na spoilery!).
(Zdroj informací: nakladatelství Zoner Press)

 

Vyhrajte knihu BL JE MAGIE!

Patříte mezi fanoušky manga komiksů? Tak to se vám bude líbit první díl úspěšné série s Rubiem a Atim. Černý mág se do světa lidí vydal, aby zde našel odpovědi na ty nejpalčivější otázky, ale místo toho zde našel vášnivou lásku…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu BL je magie! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu BL je magie!
probíhá od 1. do 14. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 manga knihy BL je magie!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBL JE MAGIE!

Oroken

Zoner Press, 2024

Napsat komentář