Ukázka z knihy Měsíční čarodějky (Elizabeth Briggsová)

mesicni-carodejky-perex
Ukázka z třetího dílu fantasy série Vlci zvěrokruhu je celá protkaná žhavými a svůdnými scénami! Příběh Ayly, Kadena a Hadonoše vás jednak nenechá chladnými, a jednak vám nabídne dávku magie i napětí.

Knihu Měsíční čarodějky vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Navzdory všemu, co se mezi námi stalo, jsem po něm pořád toužila, a to nikdy nic nezmění. Bez ohledu na to, do jaké temnoty se Kaden ponořil, byl pořád můj a já jeho. Byli jsme spolu až moc zapletení, neschopní odolat vzájemné přitažlivosti. Svým způsobem to bylo horší než partnerské pouto, protože jsme za to mohli jen my dva. Tohle nezpůsobily Sluneční čarodějky, jen naše vlastní touha, která nás poháněla k šílenství. Kaden mě pustil, otočil mě a pak už měl ruce všude, zuby se otřel o jemnou kůži pod mým krkem. Zaklonila jsem hlavu, aby tam lépe dosáhl, a on zavrčel. Byl to tichý, zvířecí zvuk, a když jsem ho zaslechla, zachvěla jsem se. Milovala jsem, když vrčel takhle, jako by se se mnou nedokázal ovládat. Kaden obkroužil rukou jednu mou bradavku a pak druhou. Přejela jsem prsty po horké kůži na jeho zádech, jeho silné svaly se mi pod rukama pohybovaly, zatímco on dál zkoumal mé tělo a sjel mi rukou po břiše a přes boky. Bylo to, jako bychom svá těla znovu poznávali, i když jsme v tu chvíli už důvěrně znali každý jejich kousek. Byli jsme uprostřed zahrady, kudy mohl kdokoli kdykoli projít nebo nás pozorovat ze křoví, ale ani jednomu z nás to nevadilo. Byli jsme příliš zabraní jeden do druhého.

——————————–

Stáhněte si celou ukázku v PDF.

——————————–

O autorce

Elizabeth Briggs je podle New York Times v Top 5 nejprodávanějších autorů Amazonských bestsellerů paranormálních a fantastických romancí obsahujících spletité zápletky, spoustu koření a zaručený šťastný konec. Přežila rakovinu, pracovala s dospívajícími v pěstounské péči a dobrovolně se zapojila do organizací na záchranu zvířat. Žije v Los Angeles se svým manželem, jejich dcerou a smečkou chlupatých psů. V roce 2023 vyšly předcházející díly její série Vlci zvěrokruhu, nazvané Třinácté znamení a Osudové pouto.

Zdroj informací: autorčiny stránky


logo_Cosmopolis_120x60Nakladatelství Cosmopolis vzniklo na jaře roku 2015 a je součástí zavedeného nakladatelského domu Grada. Logo značky v sobě zahrnuje hned několik významů: hřbety stojících knih, živoucí město a rytmus. Přináší tak svým čtenářům knihy z celého světa, zahraniční i českou beletrii všech žánrů, a současně drží prst na tepu doby. Pestrou skladbu žánrů (od detektivek a thrillerů přes humor až po čtení pro ženy) ilustruje také motto redakce: knihy všech barev.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMěsíční čarodějky – Vlci zvěrokruhu

Briggsová, Elisabeth

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář