Vyhrajte důkaz, že život se někdy pravidly neřídí

hledani-phoebe-perex
Phoebe má ráda, když se její život ubírá podle zajetého plánu, a čím méně mimořádných událostí ji potká, tím je spokojenější. Když však události naberou nečekaný spád, musí se poprat s problémy, které předtím nikdy neřešila.

Život plný pravidel

Phoebe má ráda pravidla. Jenže život se pravidly pokaždé neřídí.

Phoebe je autistka. Nejraději zůstává ve své komfortní zóně, chodí na procházky se psem, píše fantasy a jako každý teenager se snaží přežít školu. To všechno se musí ideálně odehrát s co nejmenším počtem mimořádných událostí, které by narušovaly zajetý řád.

Když se její nejlepší (a jediná) kamarádka Bethany vzbouří proti své rodině a najde si přítele, Phoebe neochotně souhlasí, že ji bude krýt. To ovšem ještě netuší, co všechno svým slibem způsobí. Zanedlouho řeší problémy, které nikdy řešit nemusela – jako je lhaní, podvádění nebo matoucí politika školního šachového klubu. Porušování pravidel nikdy nebylo Phoebe vlastní, ale když události naberou nečekaný spád, uvědomí si, že se v ní možná ukrývá víc, než si kdy dokázala představit…

 

Hledání Phoebe

Autor: Gavin Extence

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Ivana Svobodová
Počet stran: 357
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2024
ISBN: 978-80-275-2039-8

Přečtěte si více o knize Hledání Phoebe, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Hledání Phoebe

Komfortní zóna je pro Phoebe velmi důležitá a jen nerada z ní vystupuje, proto se snaží držet zajetých kolejích – chodit ven se psem, odreagovat se při psaní fantasy a nějak přežít školu. Když se však její jediná kamarádka rozhodne vzbouřit proti své rodině, Phoebin život se rázem změní a pravidla, kterými se doteď řídila, přestávají existovat. Že by se v ní skrývalo víc, než si kdy dokázala představit? Na to spolu s Phoebe pojďte přijít v románu anglického spisovatele Gavina Extence.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Hledání Phoebe vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Hledání Phoebe
probíhá od 28. července do 3. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Hledání Phoebe

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHledání Phoebe

Extence, Gavin

Host, 2024

Napsat komentář