Fantasy dobrodružství

Ohar a liska_Vzpominky a vrazi
Dnešní knižní tipy potěší všechny čtenáře fantasy žánru. Přináší pořádnou dávku napětí i romantiky. Vydejte se spolu s jejich hrdiny na výlet do mystického světa fantazie a magie.

Podaří se dívce Tempest splnit téměř nadlidský úkol, před který ji postavil král Destin? Odpověď naleznete na stránkách nejnovějšího románu americké autorky Frost Kay. Kniha Ohař a liška je prvním dílem připravované série Rozvrácená království.

ODPLATA NEBÝVÁ SNADNÁ ANI LACINÁ… Patřit k slavnému rodu Madridů má být čest, protože právě oni jsou Ohaři: elitní královská stráž. Pro Tempest je to ale prokletí, které z ní učiní sirotka vyrůstajícího mezi cvičenými zabijáky. Jen touha po pomstě jí pomůže překonat náročný výcvik a stát se první Ohařkou v historii. Současně tím však zaujme krále Destina, který ji postaví před takřka nemožný úkol. Má vypátrat Šprýmaře, lišáckého vůdce povstání měňavců, a přinést panovníkovi jeho srdce. Pokud neuspěje, skončí její kariéra Ohařky dřív, než vůbec začala. Tempest nehodlá obětovat roky dřiny jen tak. Hon na nejhledanějšího zločince v zemi je vynikající příležitost, jak se prosadit a zároveň vypátrat vraha své matky. Jenže tentokrát si ukousla příliš velké sousto. Lovkyně se stává lovnou zvěří…

Romantická i napínavá new adult fantasy pro čtenářky bestsellerů Laury Thalassy a Sarah J. Maas.

Ohař a liška

Autorka: Frost Kay
Přeložila: Alžběta Lexová

Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Formát: 140×210 mm
ISBN: 978-80-7588-650-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Ohař a liška vydalo nakladatelství Mystery Press.

Ukázka z knihy

Svět nebyl vždy místem války, zvrácenosti a smrti.
Matka jí vyprávěla příběhy o dobách, kdy měňavci, elfové, obři, nymfy, draci a lidé žili v lásce a jednotě. O dobách čestných králů a statečných rytířů.
O míru.
Jenže to už byly jen pohádky.
A v mrazivé Heimserii nebylo pro pohádky místo.
Už ne.

Stáhněte si ukázku v presskitu.

O autorce

Frost Kay je americká autorka bestsellerů v žánrech sci-fi a fantasy. Její romány jsou plné velkolepých dobrodružství, temných tajemství, okouzlujících hrdinů a žhavé romantiky. Zároveň je také nenasytnou knihomolkou. Kromě této vášně je proslulá i svou závislostí na botách. Do povědomí čtenářů se dostala úspěšnými new adult sériemi Aermianské války, Dračí ostrovy nebo Země popela.

Zdroj informací: Mystery Press

Nakladatel

mystery-press-logo

Nakladatelství Mystery Press se od svého založení v roce 2015 velice rychle etablovalo na tuzemském knižním trhu jako specialista na detektivky thrillery a krimi romány. Kromě knih angloamerických autorů vychází s jeho logem i díla těch českých.

 

————————————————

Začtěte se do příběhu dívky, která se snaží bojovat s čarodějovými vzpomínkami ve své hlavě. Knížka plná magie a dobrodružství na vás již netrpělivě čeká.

Josslyn Drakeová ví o magii jen tři věci – je vzácná, zakázaná a smrtelná. Takhle ji to odmala učili a ona neměla nikdy důvod o tom pochybovat. Takže když se infikuje vzpomínkami nechvalně známého čaroděje a teroristy lorda Banyona, je rozhodnutá udělat vše pro to, aby se jich co nejdříve zbavila. I kdyby to mělo znamenat spolupráci s arogantním kriminálníkem Jericho Noxem, který pase právě po magii ukryté v její hlavě.
Joss čeká střet s drsnou realitou. Bude muset přehodnotit všechno, co dosud věděla o magii, impériu i sobě samé. A ani ten Jericho nakonec není tak nesnesitelný, jak se na začátku tvářil

Vzpomínky a vrazi

Autorka: Morgan Rhodes
Přeložila: Dana Chodilová

Počet stran: 312
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-247-1293-2
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Vzpomínky a vrazi vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Ukázka z knihy

Pohled mi padl na bílé mramorové stupně, ze kterých hned po tragédii vydrhli tátovu krev. Po tom, co se tu událo, nezbyla ani stopa, ale vzpomínka ve mně zůstávala tak pronikavá a živá, jako by se to stalo před pár okamžiky.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Morgan Rhodes je kanadská autorka, žijící v Ontariu. Její knihy jsou plné epických příběhů svérázných postav. Pod pseudonymem Michelle Rowen je oceňovanou autorkou mnoha paranormálních románů. Její fantasy prvotinou je román Soumrak království.

Zdroj informací: www.morganrhodes.net

 Nakladatel

cosmopolis_logo

Nakladatelství Cosmopolis bylo založeno v roce 2015 jako značka Nakladatelského domu Grada. Specializuje se na široký výběr kvalitní světové i české krásné literatury různých žánrů. Logo nové značky v sobě nese více významů: hřbety stojících knih, živoucí město i rytmus.

 


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOhař a liška

Kay, Frost

Mystery Press, 2024

zobrazit info o knizeVzpomínky a vrazi

Rhodes, Morgan

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář