Získejte žhavou romanci z hokejového ledu

zakazane-uvolneni-perex
Summer má jasný cíl – chce se stát sportovní psycholožkou a je ochotná udělat pro to všechno. Spolupracovat na výzkumu s Aidenem pro ni ale bude oříšek. Nemůže ho vystát a on by se raději proháněl po ledě, než pomáhal Summer. Najdou k sobě cestu?

Nečekaná láska

Zpočátku se ti dva nemohou vystát. Summer má ve svém životě jasné plány – chce se stát sportovní psycholožkou a dává do toho všechno. A taky nesnáší hokej. Jenže studium jí nečekaně přivede do cesty neodolatelného kapitána univerzitního týmu Aidena, který naopak žije jenom hokejem. Baví ho taky párty a vztahy na jednu noc. Vše se změní, když ho trenér donutí, aby pomáhal Summer při výzkumu. Téhle holky se totiž jen tak nezbaví…

 

Zakázané uvolnění

Autorka: Bal Khabra

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 392
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2024
ISBN: 978-80-271-5304-6

Přečtěte si více o knize Zakázané uvolnění, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Zakázané uvolnění

Jestli Summer něco nesnáší, je to hokej a hokejisti, proto jí není moc po chuti, že jí s jejím výzkumem má pomáhat zrovna kapitán univerzitního týmu Aiden Crawford. Jenže aby se zase o kousek přiblížila svému snu, bude to muset překousnout. A čím víc času s Aidenem tráví, tím více si oba uvědomují, že ledy tají. Najdou nakonec společnou řeč? Anebo se mezi nimi vyvine dokonce něco víc?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zakázané uvolnění vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zakázané uvolnění
probíhá od 23. července do 5. srpna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány pro ženy Zakázané uvolnění

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZakázané uvolnění
Hokejová romance

Khabra, Bal

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář