Hledání cesty k lepšímu životu

9788076701632
Přečtěte si příběh stárnoucí ženy, která stojí na životní křižovatce. Podaří se jí najít cestu k lepšímu a spokojenějšímu životu?

Noc, která všechno změní.
Téměř padesátiletá Jula se potýká s pochybnostmi o sobě samé, každodenními starostmi a obavami. Jedné noci se ocitne ve vesnici plné nečekaných příležitostí, kde se potká sama se sebou. Čelí zde mnoha výzvám, odhalí různá tajemství a objeví zahradu lásky. Díky této cestě se jí konečně podaří spatřit své já novýma očima a pochopí, že vše je jen otázkou perspektivy. Okouzlující příběh pro každého, kdo se zrovna nachází na životní křižovatce.

Vesnice plná motýlů

Autorka: Michaela Wiebuschová
Přeložil: Martin Richter
Ilustrace: Gisela Goppel

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 115×190 mm
ISBN: 978-80-7670-163-2
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Vesnice plná motýlů vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

Posadila jsem se na zavřené víko od záchodu, opřela si čelo o chladné umyvadlo a zhluboka se vydechla a nadechla, jako bych mohla poslat své myšlenky pryč. Až dosud jsem měla za to, že manželská krize se týká ostatních, ale ne mě samotné. Znovu mi vyhrkly slzy. Ve zpocené ruce jsem stále svírala tablety.

Přečtěte si celou ukázku.

Michaela Wiebuschová

Michaela Wiebuschová žije v Berlíně společně s manželem, synem a labradorkou Miss Happy. Věnuje se herectví a od roku 2018 také psychologickému poradenství. Psát začala během pandemie, v roce 2022 napsala knihu Vesnice plná motýlů a v roce 2023 knihu s názvem Mozaika mého života.

Zdroj informací: www.michaela-wiebusch.de


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVesnice plná motýlů
Vezměte život do vlastních rukou

Wiebuschová, Michaela

Kazda, 2024

Napsat komentář