Vyhrajte inspirativní příběh, jak si zachránit duši

nora-zachranuje-svoji-dusi-perex
Nora jako by ztrácela chuť žít a den za dnem se cítí prázdnější. Naštěstí si její skomírající duše stihne včas zavolat o pomoc a Nora se tak s pomocí svého silového zvířete a andělů vydá na duchovní cestu za poznáním a uzdravením.

Cesta za vyléčením duše

Den po dni z Nory vyprchává síla a životní energie. Cítí vnitřní prázdnotu a stesk po něčem, co sama neumí pojmenovat. Nezvládá svou práci a necítí se doma nejen ve svém bytě, ale hlavně ani sama v sobě. Její duše si ve slabé chvilce stihne zavolat o pomoc a duchovní průvodci zareagují. Portálem v pražském Starém Městě se Nora dostává do tajemného antikvariátu, kde nalézá knihu léčení a setká se s holubem Karlem. Ten ji začne seznamovat se šamanismem a jí i čtenářům předá léčivé techniky včetně přivolání silového zvířete a návratu ztracené duše. Nora postupně zkoumá sebe, své talenty, bloky i traumata. S pomocí Karla, svého silového zvířete a andělů postupuje cestou léčení a přichází na to, co opravdu chce. Přitom odhaluje povrchnost některých „duchovních“ lidí a prochází si náročnými momenty spojenými s procesem transformace. Jak její cesta za záchranou duše nakonec dopadne?

 

Nora zachraňuje svoji duši

Autorka: Martina Pašingerová

Vydalo: nakladatelství Alferia
Počet stran: 240
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-271-5302-2

Přečtěte si více o knize Nora zachraňuje svoji duši, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Alferia. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelství Alferia vzniklo v roce 2015 jako značka Nakladatelského domu Grada specializovaná na non‑fiction v oblasti životního stylu. Od roku 2018 přichází s jednotnější vizí a soustředí se na témata zdravého a vědomého životního stylu.

 

Ukázka z knihy

Tak šel den za dnem. A každým dnem se ztrácela víc a víc. Zároveň přicházela o naději na změnu a především odvahu se do nějaké změny vůbec pustit. Dlouho si nic nepřipouštěla a vždycky si našla způsob, jak na tyto pocity zapomenout. Propité noci s přáteli, cestování, koncerty, cokoliv, aby člověk nemusel trávit čas se sebou. Ale poslední rok na ni dolehl vší silou. Dlouho se viděla jako šťastná bytost, která nemusela nic řešit. Ale tahle iluze se zbortila jako domeček z karet. Už ji nenaplňovaly zábavy jako dřív. Z ukecané holky se stala tichá žena. Byla často unavená a na akce s kamarády se musela spíš nutit. Nerozuměla lidem okolo a zároveň jim záviděla jejich pohodu. Nic neřeší, mají všechno srovnané a prostě v klidu a bez zpochybňování sebe samých žijí. Představovala si, že je někým jiným, že má jiný život. Vracela se do minulosti a přes „co kdyby“ si vytvářela paralelní životní linky. Byla by šťastnější, kdyby tenkrát něco udělala jinak? Trochu pomáhaly útěky k seriálům a nekonečnému skrolování na sociálních sítích. Ale útěcha byla malá. Nora se nedokázala soustředit na práci, a navíc v ní kromě vydělávání peněz přestala vidět smysl. Taky tyto pocity neuměla vyjádřit a nevěděla, komu se svěřit. (str. 12)

 

O autorce

MgA. Martina Pašingerová (*1985) je městská šamanka. Od mala ji přitahoval svět pohádek, mýtů a příběhů. Narodila se v Praze, avšak část dětství strávila ve Finsku, odkud si přivezla lásku k muminkům, skřítkům a dalším přírodním duchům. Knihy nechtěla opustit ani během studií, proto si vybrala střední knihkupeckou školu, kde měla štěstí na dlouholetou praxi v antikvariátu. Studia zakončila na Literární akademii v oboru tvůrčího psaní. V té době už také pracovala v první redakci bulvárního magazínu a v následujících letech několik dalších vystřídala. Zároveň v té době cítila vnitřní prázdno, které nešlo ničím zaplnit. Vše se změnilo poté, co byla pracovně vyslána za vědmou, která u ní vycítila talent na šamanskou praxi. Znamení a synchronicity se daly do pohybu, až se po letech stala Šamankou z města. Poté se rozhodla dát dohromady vědomosti z osobní praxe, práce s klienty a svého studia a vznikla kniha Nora zachraňuje svoji duši. Martinu fascinuje možnost léčení příběhem a v této oblasti se stále rozvíjí.
(Zdroj informací: nakladatelství Alferia)

 

Vyhrajte knihu Nora zachraňuje svoji duši

Noře se stýská, i když nedokáže říct po čem, její duše je den ode dne prázdnější a životní energie pomalu vyprchává. Naštěstí se Nora setká se svým silovým zvířetem – holubem Karlem, který ji provede cestou k uzdravení a k poznání, po čem vlastně opravdu touží. Přidejte se k Noře i vy, překonejte spolu s ní náročné momenty a zjistěte, zda se jí podaří svou duši uzdravit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Alferia vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nora zachraňuje svoji duši vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nora zachraňuje svoji duši
probíhá od 16. do 29. července 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Nora zachraňuje svoji duši

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNora zachraňuje svoji duši

Pašingerová, Martina

Alferia, 2024

Napsat komentář