Výlet do pohádkového světa

large
Zveme vás na úžasný výlet do světa pohádek za zábavou i poučením. Ve společnosti pohádkových hrdinů se rozhodně nebudete ani chvíli nudit.

Vydejte se s námi na expedici do pohádkového světa a odhalte i pečlivě skrytá tajemství tamních obyvatel. Spolu s pohádkovými hrdiny zavítejte na královský zámek, do temného lesa i říše zvířat a odhalte kouzlo našich tradičních svátků. Říkanky v této knize jsou nejen zábavné, zároveň obsahují důležité informace o naší historii, kultuře a tradicích.

Pohádková expedice

Autorka: Ludmila Bakonyi Selingerová 
Ilustrace: Jakub Dvořák
Počet stran: 56
Vazba: vázaná
Formát: 205×205 mm
ISBN: 978-80-242-9763-7
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Pohádková expedice vydalo nakladatelství Pikola.

Ukázka z knihy

Mikulášská

Mikuláši, Mikuláši,
nachystám ti sladkou kaši,
andělovi cukroví,
jistě už jste hladoví,
a čertovi pomeje,
ať se taky poměje.

O autorce

Ludmila Bakonyi Selingerová je autorkou 14 dětských knih, například Drabčíkova pouť , Co sežral žralok nebo Jez jako kanec. Zároveň je také lektorkou, pedagožkou a v neposlední řadě také dvojnásobnou maminkou. Psaní a vymýšlení příběhů se věnuje již od předškolního věku. Kromě psaní se zabývala také divadlem, pro dětské diváky napsala celou řadu  pohádkových her, například s ekologickou tématikou.
Přečtěte si autorčiny příspěvky do našeho Čtení ke kávě: 1., 2., 3.

Zdroj informací: www.pohadkovalida.cz


pikola-logoPikola je nakladatelství literatury pro děti. Oslovuje děti všech věkových kategorií. Její produkce zahrnuje leporela, obrázkové i naučné knížky a příběhy pro začínající čtenáře.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádková expedice

Bakonyi Selingerová, Ludmila

Pikola, 2024

Napsat komentář