Získejte romantický příběh z pobřeží Amalfi

vila-v-italii-perex
Lia vždy toužila poznat tyrkysově modré pobřeží Amalfi, ale návštěva letního sídla jejího otce, o kterém ještě nedávno neměla tušení, v plánu nebyla. Přesto nyní stojí před jeho bránou a snaží se dokázat, že je dcerou italského herce Ernesta.

Žhavá atmosféra pod středomořským sluncem

Lia vždy snila o tom, že navštíví tyrkysově modré pobřeží Amalfi. Tenhle její sen ale nikdy nezahrnoval setkání s vlastním otcem, o jehož existenci neměla ani tušení. Teď však stojí před branami nádherné vily v Itálii, do které ji odmítají pustit.

Díky staré fotografii dokáže, že je opravdu dcerou italského herce Ernesta, a situace se změní. Otcův manažer Raphael, naprosto neodolatelný mladý muž s nepřístupným výrazem, se ji rozhodne nespustit z očí a doprovází ji na každém kroku. Kdoví o co téhle cizince s kouzelným úsměvem a nádherně vlnitými karamelovými vlasy vlastně jde.

Dokážou romantické procházky a vychlazené drinky i přes počáteční rozpaky zažehnout mezi Liou a Raphem jiskru? Atmosféra je stále žhavější a není to jen kvůli horkému středomořskému slunci…

 

Vila v Itálii

Autorka: Julie Caplinová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Michaela Martinová
Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-247-1102-7

Přečtěte si více o knize Vila v Itálii, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také přečíst ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Podruhé se z reproduktorů ozval zdánlivě nikomu nepatřící hlas: „Toto je soukromá rezidence. Musíte odejít.“
Hlasivky se jí stáhly zoufalstvím. „Prosím, chtěla bych jen mluvit se signorem Salvatorem. Zabere to jenom chvilku, slibuju.“ Stačilo, když mu poví, že ji posílá Mary Bathurstová, rodným jménem Hardingová, a byla si jistá, že ji přijme. Musel. Přijela za ním koneckonců až do Itálie.
„Pokud si přejete mluvit se signorem Salvatorem, měla byste si domluvit schůzku s jeho manažerem, signorem Knightem.“ Interkom se odmlčel s definitivností, která naznačovala, že pokud Lia zazvoní znovu, tentokrát už to nikdo nezvedne.
Zatraceně. Sesunula se ke zdi a rukou si otřela zpocené čelo. Už v Londýně se ukázalo, že k až příliš pohlednému panu Knightovi by se lépe hodilo jméno pan Budižkničemu, což byl taky důvod, proč nyní stála na prahu malebné růžové vily Ernesta Salvatora. (str. 7)

 

O autorce

Julie Caplinová je závislá na cestování a dobrém jídle. Neustále se snaží vypátrat dokonalý gin a je až nezdravě vybíravá, co se sklenic, toniku a ozdob týče. Mezi ochutnávkami ginu napsala svůj první román, který se odehrává v jednom z mnoha měst, jež během života poznala. Jako PR ředitelka se několik let potloukala po Evropě a brala nejlepší žurnalisty zabývající se jídlem a pitím na novinářské exkurze (takzvané služební cesty), aby ochutnali gastronomické pochoutky v nejrůznějších městech v Itálii, Francii, Belgii, Španělsku, Dánsku a Švýcarsku. Byla to náročná práce, ale někdo to dělat musel. A právě tyto exkurze se staly inspirací k napsání série Romantické útěky.
(Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Vila v Itálii

Lia Bathurstová ještě nedávno neměla ani ponětí o tom, že je dcerou slavného italského herce Ernesta Salvatora, přesto stojí před jeho letním sídlem s nadějí, že ji přijme. Příliš nadějně to pro ni nevypadá, protože brána vily Mimosa zůstává zavřená. Mohla by situaci změnit stará fotografie? Lia zkusí cokoliv, aby otcova manažera Raphaela přesvědčila. Dokáže si získat jeho důvěru a možná i srdce? To si přečtěte v další knize ze série Romantické útěky od Julie Caplinové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Vila v Itálii vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Vila v Itálii
probíhá od 2. do 15. července 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Vila v Itálii

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVila v Itálii

Caplinová, Julie

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář