Zasoutěžte si o nový příběh z Kavárny na konci světa

navrat-do-kavarny-na-konci-sveta
John navštívil Kavárnu na konci světa před deseti lety. Od té doby vede šťastný život, kdy střídá cestování s prací. Nyní, na své cestě po Havaji, narazí na magickou kavárnu znovu. Co v ní na něj čeká tentokrát?

Otázky, které dokáží změnit vše

Už je to deset let, co vystresovaný manažer John přišel v Kavárně na konci světa k rozumu. Hodně se toho od té doby změnilo. Dnes vede život, který mu vyhovuje a činí ho šťastným. Hodně cestoval a navštívil všechna místa, která si už dlouho navštívit přál. Našel si rytmus, který mu vyhovuje – rok pracuje a rok cestuje po světě.

Cestuje po Havaji, kde opět nečekaně narazí na magickou kavárnu. Tentokrát leží na zastrčené pláži připomínající samotný ráj. V kavárně potkává atraktivní Jessicu, která se tu ocitla také čistě náhodou. Jessica je nešťastná kvůli své stresující práci, která ji znemožňuje dosáhnout toho, co původně chtěla a brání jí splnit si sny. Na menu objeví tři otázky, které ji pomohou vidět její život s nadhledem a zamyslet se nad jeho významem. John na sebe bere roli mentora, protože on sám díky svým vlastním zkušenostem přesně ví, jak se Jessica cítí.

 

Návrat do Kavárny na konci světa

Autor: John Strelecky

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 3/2024
ISBN: 978-80-7670-162-5

Přečtěte si více o knize Návrat do Kavárny na konci světa, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst náš článek nebo si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Návrat do Kavárny na konci světa

Reklamní manažer John byl vystresovaný, frustrovaný a nespokojený se svým životem, dokud neobjevil magickou Kavárnu na konci světa. Právě tam si uvědomil, že musí vše přehodnotit, aby byl šťastný, a také se mu to podařilo. Posledních deset let střídá cestování s prací v rytmu, který mu vyhovuje, a navštěvuje místa, která si už dlouho navštívit přál. Jedním z nich je i Havaj, a právě tam naráží znovu na kavárnu a v ní se setkává s Jessicou. I ona je nešťastná, proto se John rozhodne stát se jejím mentorem. Připojte se k nim na cestě za sebepoznáním a smyslem života.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Návrat do Kavárny na konci světa vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Návrat do Kavárny na konci světa
probíhá od 30. června do 6. července 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Návrat do Kavárny na konci světa

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNávrat do Kavárny na konci světa
Inspirativní cesta k poznání sebe sama

Strelecky, John

Kazda, 2024

Napsat komentář