Získejte nejnovější příběhy oblíbeného veterináře

zverolekar-mezi-nebem-a-zemi-perex
Příběhy Jamese Herriota ze života zvěrolékaře z Yorkshiru si zamilovala nejen řada čtenářů, ale i televizních diváků, kteří sledovali seriál na motivy jeho knih. Pokud i vy patříte mezi fanoušky Herriotova humoru, neměla by vám jeho třetí kniha chybět.

Ze života veterináře

Příběhy Jamese Herriota o jeho životě zvěrolékaře v Yorkshiru si čtenáři po celém světě oblíbili už v knihách To by se zvěrolékaři stát nemělo a Když se zvěrolékař ožení. Nyní přichází třetí úchvatný svazek vzpomínek, které nepostrádají Herriotův osobitý humor, nadhled ani moudrost.

Uprostřed druhé světové války se James věnuje výcviku u Královského letectva a zároveň se vrací domů do Yorkshiru za svou těhotnou ženou Helenou, kdykoliv je to možné. Ve volných chvílích přemítá nad minulými dobrodružstvími v údolí, navštěvuje staré přátele, které čtenáři dobře znají už z předchozích knih, a představuje desítky nových a zábavných postav – zvířecích i lidských.

Herriot čtenáře nadchne svou neobyčejnou schopností spřádat velmi poutavé a srdečné příběhy. Jeho hluboký soucit, poctivost, humor a láska k životu, lidskému i zvířecímu, z jeho knih vyzařují od první do poslední stránky.

Na motivy jeho děl vznikl britský seriál Všechny velké a malé bytosti, který se zatím dočkal čtyř sérií a zhlédnout jste jej mohli i v České televizi.

 

Zvěrolékař mezi nebem a zemí

Autor: James Herriot

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Eva Marxová
Počet stran: 480
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-7689-324-5

Přečtěte si více o knize Zvěrolékař mezi nebem a zemí, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zvěrolékař mezi nebem a zemí

Osobitý humor Jamese Herriota si zamilovali nejen jeho čtenáři, ale také televizní diváci po celém světě. Pokud i vy máte rádi jeho příběhy, potěší vás druhé vydání třetího svazku vzpomínek tohoto zvěrolékaře z Yorkshiru. Tentokrát se sice příběh odehrává v neutěšené době uprostřed druhé světové války, ale ani tak v něm nechybí soucit a vřelost ke starým přátelům i novým postavám – zvířecím i lidským.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zvěrolékař mezi nebem a zemí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zvěrolékař mezi nebem a zemí
probíhá od 23. do 29. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Zvěrolékař mezi nebem a zemí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZvěrolékař mezi nebem a zemí

Herriot, James

Jota, 2024

Napsat komentář