Souboj lásky se zažitými tradicemi

7426_srdce-nema-vrasky-titulka-final02-cmyk-300dpi-rgb
Začtěte se do příběhu lásky dvou od sebe věkově značně vzdálených lidí na pozadí nádherného prostředí italské Kalábrie a Dolomit. Zvítězí jejich vztah nad všemi konvencemi a překážkami? 

S hlavní hrdinkou Blankou se setkáváme v září roku 2021. Již pár měsíců si v Kalábrii žije svůj italský sen se vším, co k němu patří. Nechybí křišťálové moře, výhled na Stromboli, báječné jídlo a pohledný Ital – osudový muž, který se nebojí plánovat s Blankou společnou budoucnost. A to i navzdory jejich sedmnáctiletému věkovému rozdílu. Zasáhne do Agostinova rozhodnutí jeho tradičně smýšlející katolická rodina, pro kterou je manželství posvátné? Poznamená jejich vztah přesun do italských Dolomit? Nechte se vtáhnout do příběhu, ve kterém se opět setkáte s Agostinem, Annou, Rózou, signorou Domenicou a dalšími postavami, které vás provázely knihou Láska ve špičce italské boty.

Srdce nemá vrásky

Autorka: Blanka Malá

Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 135×208 mm
ISBN: 978-80-7670-171-7
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Srdce nemá vrásky vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Krvavé koleno

Už týden se probouzím i usínám s myšlenkami na Annu. V duchu spřádám plány, jak bych mohla za ní co nejdřív odletět. Chtěla bych jí toho tolik říct…

Přečtěte si celou ukázku

 

Blanka Malá

Blanka Malá, narozená 18.02.1965 v Jičíně, typická vodnářka a věčná optimistka. Matka tří dospělých dětí, Miroslavy, Vojtěcha a Justýny Anny a babička vnučky Karolíny. Vystudovala strojařinu, obor zpracování technické dokumentace, ale rýsovací prkno brzy opustila a svůj profesní život zasvětila rozhlasovému mikrofonu jak v soukromých rádiích, tak v Českém rozhlase Hradec Králové. Zkusila si i práci televizní reportérky, ale rozhlasový mikrofon zvítězil a byla mu věrná až do roku 2021, kdy se přestěhovala do Kalábrie. První kniha jí vyšla u nakladatelství Kazda v květnu 2023, v červnu 2023 jí u stejného vydavatelství vyšla také audiokniha, kterou si také sama namluvila. Nemá ráda blátivou zimu, dršťkovou polévku a povrchní lidi. Má ráda slunce, moře, pralinky Mon Cheri a Itálii ve všech jejích podobách. V současnosti žije střídavě v Hradci Králové a na jihu Itálie a do obou dvou domovů se ráda vrací.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl, v Nakladatelství KAZDA vycházejí od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSrdce nemá vrásky

Malá, Blanka

Kazda, 2024

Napsat komentář