Vyhrajte důkaz, že na lásku není nikdy pozdě

laska-za-mizernych-dni-perex
Mezi Clarou a Eliasem přeskočí jiskra hned při prvním setkání, a oba cítí, že právě našli svou spřízněnou duši. Nic však není růžové věčně a po počáteční euforii přichází první zkouška. Zabojují Clara a Elias o svou lásku?

Nečekaná láska

Clara a Elias se setkají během prohlídky domu, který Clara prodává, a od prvního okamžiku vědí, že patří k sobě. Tím se všechno mění: Eliasovi je jasné, že se musí rozejít se svou přítelkyní Verou a zůstat s Clarou. I pro Claru nastává čas, aby se vzdala své samoty. Po divokém štěstí počátečních dnů následuje první zkouška – oba o své lásce začínají pochybovat a musejí se rozhodnout, zda za ni budou bojovat.

Může člověk s životními zkušenostmi najít ve zralém věku – znovu či poprvé – velkou lásku?

 

Láska za mizerných dní

Autor: Ewald Arenz

Vydalo: nakladatelství Host
Překlad: Tereza Jůzová
Počet stran: 360
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-275-1677-3

Přečtěte si více o knize Láska za mizerných dní, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Láska za mizerných dní

Na opravdovou lásku není nikdy pozdě a i člověk ve zralém věku se může zamilovat bláznivě jako puberťák. Své o tom ví i Clara s Eliasem, kteří od první chvíle cítí, že patří k sobě. Oba musí ve svém životě udělat několik změn, aby mohli být spolu, ale co by pro toho druhého neudělali. Budou ale ochotni o svou lásku bojovat, až opadne prvotní okouzlení? To si přečtěte v románu německého autora Ewalda Arenze.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Láska za mizerných dní vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Láska za mizerných dní
probíhá od 9. do 15. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 romány Láska za mizerných dní

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáska za mizerných dní

Arenz, Ewald

Host, 2024

Napsat komentář