Vyřešte hravě problémy se štítnou žlázou

Nastartujte svou stitnou zlazu_uvodni
Mnozí z nás se cítí vyčerpaní a bez chuti do života a nedaří se jim zhubnout, i když pro to dělají maximum. Za našimi nezdary může stát problém se štítnou žlázou, k jehož řešení dopomůže kniha Nastartujte svou štítnou žlázu.

Žijte život opět naplno. Přirozená cesta, jak se zbavit hypofunkce štítné žlázy. Doživotní užívání léků? Na to má Hannah Hauserová jasnou odpověď. Hashimotova tyreoiditida a hypotyreóza se dají řešit i jinak. Hannah vsadila na pro-metabolické stravování, které ji, ovšemže spolu s odpovídající péčí moderní medicíny, zbavilo veškerých problémů. Nabyté zkušenosti předává dál ve svých kurzech a její úspěchy z ní učinily mediálně vyhledávanou odbornici na štítnou žlázu. Nyní se rozhodla své zkušenosti předat i vám. Cítíte se unavení? Bez chuti do života? Pravidelně cvičíte a držíte diety, ale stejně se vám nedaří zhubnout? Přesně takto se projevují problémy s nečinnou štítnou žlázou, zejména u žen. Většina lidí si těchto souvislostí není vědoma. Jiní sice o svých problémech vědí a užívají na ně léky, přesto jejich problémy přetrvávají. Účinné řešení je přitom na dosah – řešení příčin problémů, nikoliv následků. Není to vůbec složité. Stačí jen naslouchat své štítné žláze a pečovat o ni. Díky tomuto postupu můžete dát dietám navždy sbohem! Je to jen na Vás: jde o Váš život, Vaše zdraví a Vaše tělo. Vy rozhodujete, zda se Vám do života vrátí energie, radost a lehkost.

 

Nastartujte svou štítnou žlázu

Dostaňte Hashimotovu tyreoiditidu a hypotyreózu pod kontrolu
Autorka: Hannah Hauserová
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Formát: 135×210 mm
ISBN: 978-80-7670-145-8
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Nastartujte svou štítnou žlázu vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Nastartujte svou stitnou zlazu_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

O autorce

Hannah Hauserová vystudovala nutriční vědy a technologie zpracování potravin. V současné době se specializuje na poradenství v oblasti poruch štítné žlázy. Přestože jí samotné byla diagnostikována nejprve hypofunkce štítné žlázy a později Hashimotova tyreoiditida, podařilo se jí zcela uzdravit. Její štítná žláza se kompletně zregenerovala a Hannah se dnes obejde bez užívání léků. Inspirována obrovským ohlasem, který v lidech její příběh vyvolal, začala sdílet své zkušenosti na Instagramu. Brzy zaznamenala narůstající zájem o toto téma, neboť spousta z jejích čtenářů a čtenářek se rovněž potýká s poruchami štítné žlázy. Pochopila, že tito lidé potřebují pomoc, která přesahuje medikamentózní léčbu. Vytvořila tedy poradenské programy zaměřené na posílení štítné žlázy a dosud pomohla tisícům zájemců konečně pochopit a vyřešit příčiny svého onemocnění. Dnes je v médiích žádanou odbornicí na poradenství v oblasti výživy a jejího vlivu na funkci štítné žlázy. Toto je její první kniha a čerpat z ní můžete i vy.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNastartujte svou štítnou žlázu
Dostaňte Hashimotovu tyreoiditidu a hypotyreózu pod kontrolu

Hauserová, Hannah

Kazda, 2024

Napsat komentář