Získejte plavbu na paddleboardu za krásami světa

na-paddleboardu-za-snem-perex
Měli jste za to, že paddleboard je zábavný vodní sport a způsob, kterým si tak maximálně ozvláštníte pobyt u vody, ale rozhodně se na něm nelze plavit nijak daleko? Monika Klemšová vás přesvědčí, že i delší plavby jsou možné.

Tisíce kilometrů na skromném plavidle

Na paddleboardu ze Stockholmu do Helsinek nebo na Yukon? Zdá se to šílené? Ztřeštěné? Naivní? Nebezpečné? A po padesátce? Bývalá úřednice libereckého magistrátu Monika Klemšová to vše dokázala. Během několika málo let zdolala na svém skromném plavidle tisíce kilometrů po českých přehradách, řekách i jezerech, má za sebou tři velké cesty Skandinávií, a zatím poslední výpravu do Kanady na řeky Yukon a Big Salmon River. Nechte se okouzlit nádherou řek, jezer i moří z pohledu šťastné „naivní“ amatérky.

 

Na paddleboardu za snem

Autorka: Monika Klemšová

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 232
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2024
ISBN: 978-80-271-5139-4

Přečtěte si více o knize Na paddleboardu za snem, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Vyhrajte knihu Na paddleboardu za snem

Že někdo podniká dlouhé cesty na jachtě, v kánoi nebo jiném typu lodi, jsme zvyklí, ale napadlo by vás cestovat na paddleboardu? Monika Klemšová to vyzkoušela a během několika málo let zdolala tisíce kilometrů včetně tří velkých cest po Skandinávii a také po Kanadě. Vydejte se spolu s ní na cestu a užijte si nádhernou plavbu rušenou jen šploucháním jemných vlnek.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Na paddleboardu za snem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Na paddleboardu za snem
probíhá od 4. do 17. června 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Na paddleboardu za snem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNa paddleboardu za snem

Klemšová, Monika

Grada, 2024

Napsat komentář