Věříte na peklo? Možná byste měli…

podpis uvod pr
Taky vás jako děti doma rodiče strašili peklem? Pravděpodobně jste na něj postupně přestali věřit. Možná je ale nejvyšší čas se nad jeho existencí opravdu zamyslet. Pomoci vám s tím může pekelný román, který vám dnes představíme. Mohlo by peklo opravdu tak vypadat?

Čtete každou smlouvu, která před vás přistane? Nezbývá než doufat, že jste zatím neslíbili duši zaměstnancům Pekla, jehož korporátní struktury jsou v podání Claudie Lux možná ještě temnější, než jste si kdy představovali. Na druhou stranu: máte průšvih a hledáte východisko? Jestliže se opravdu chcete dohodnout, cesta už se najde. Co na tom, že jde jen o trik hříšníků, jejichž trestem je v Pekle pracovat? Ve sdílené kanceláři Obchodního oddělení na Pátém podlaží vysedává také Lofofor Trip. Útrpně snáší arogantní, sebestředné kolegy i ďábelskou šéfovou, upíná se ke svému tajnému plánu a po celé generace pečlivě sleduje zámožnou rodinu Harrisonových. Čeká na známky lidské temnoty. Že by mu právě proto štěstěna do cesty postavila Ruth, tajemnou a krásnou dívku, která s Lily, Silasem a jejich dvěma dětmi přijíždí do letního sídla v New Hampshire? Nad tamními pozemky se vznáší nejistota. K čemu se schyluje? A jak do příběhu, prosyceného temným humorem, zapadá Calamity Ganon, Lofoforova nová kolegyně?

Stačí podpis

Autorka: Claudia Lux
Přeložil: Lukáš Tomášek

Počet stran: 579
Vazba: vázaná
Formát: 130×205 mm
ISBN: 978-80-7593-598-4
Doporučená cena: 460 Kč

Knihu Stačí podpis vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Ukázka z knih

Když Lily o něco později otočila klíčem v zapalování, vzala do ruky telefon. Ani jeden nepřijatý hovor. Podívala se do zpětného zrcátka, aby zkontrolovala, jak vypadá. Ve tváři se jí zračil sex, ale s tím si poradí, stačí jen nanést trochu lesku na rty a tvářit se nadšeně. Může třeba říct, že se po práci zašla projít. Nebo že byla svědkem nějaké nehody. Vyjela z motelového parkoviště. Jen šest týdnů, pomyslela si, a aby utišila jakékoli další myšlenky, raději zapnula rádio.

O autorce

Claudia Lux je absolventkou Sarah Lawrence College a má magisterský titul v oboru sociální práce na Texaské univerzitě v Austinu. Žije a pracuje v Bostonu, Massachusetts. Sign Here je její první román a v současné době se z něj dělá televizní show pro Amazon Prime s Wells Street Productions Phoebe Waller-Bridge.

Zdroj informací: Pavel Dobrovský – BETA


logo.beta.2Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStačí podpis

Lux, Claudia

Pavel Dobrovský – BETA, 2024

Napsat komentář